Sakk diákoknak!

Május 17-én, szerdán az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola és az Érdi VSE sakk szakosztályának közös szervezésében már ötödször rendezik meg az érdi és diósdi általános iskolás diákok sakkversenyét.

Hasonló tartalmaink:

A fiataloknak szóló verseny célja a sakk népszerűsítése a térségben, illetve versenyzési, sikerélmény-szerzési lehetőség, továbbá az iskolák közötti kapcsolat erősítése.

A május 17-én, szerdán délután a Batthyányban rendezett eseményre a helyszínen lehet regisztrálni a kezdés előttig, ehhez pedig kötelező diákigazolvány. A versenyre nincs nevezési díj, jelentkezni lehet a jail977@freemail.hu címen május 15-ig a név, születési idő, iskola neve és osztálya megadásával. A résztvevők száma limitált, ezért a nevezéseket a jelentkezés sorrendjében fogadják el.

A verseny svájci rendszerben zajlik öt kétszer tízperces mérkőzéssel. A díjazás korcsoportonként érem és oklevél. A legeredményesebb Általános Iskola pedig hazaviheti a vándorserleget, melyet a tanulók által elért eredmények alapján összegeznek és ítélnek oda.

Címkék