Tele a naptár

Érd körbe, foci, kézi, kosár, röpi, vízi, ökölvívás, úszás, kerekesszékes vívás, shaolin wushu, akrobatikus torna. Röviden, tömören a hétvége sportprogramja a térség csapatainak.

Hasonló tartalmaink:

ÉRD KÖRBE

Harmincadszor rendezik meg vasárnap az Érd Körbe városkerülő kerékpáros túrát vasárnap. A délelőtt 10 órakor kezdődő bringázáson 10, 30 illetve 60 kilométeres útvonalakat járhatnak be az érdeklődők, de a főtéren is temérdek kiegészítő programmal lehet találkozni.

A labdarúgók részletes programját ide kattintva, a kézilabdázókét ide kattintva érheti el!

KOSÁRLABDA

A végéhez közeledik a bajnokság a férfi kosárlabda NB II Közép csoportjában, az A-csoportban a Treff 07 SE szombat délután a Szentendrei KSE-t fogadja az utolsó előtti körben, míg a B-csoportos Százhalombattai KSE a Budapesti Honvéd U23-as együttesét látja vendégül.

Férfi NB II, Közép A-csoport, 29. forduló
05.13., 16.00:
Treff 07 SE–Szentendrei KSE

Férfi NB II, Közép B-csoport, 29. forduló
05.14., 17.00:
Százhalombattai KSE–Budapesti Honvéd U23

VÍZILABDA

Mozgalmas hétvége lesz a mostani a vízilabdázóknak, mivel vasárnap Érden dől el, ki nyeri meg a női OB I/B-t, továbbá az Budapesti Honvéd SE-Érd és a Százhalombatta is a kőér utcai uszodában szerepel a 2005-ös gyermekbajnokság rájátszásának helyosztóján, melynek egy másik körének Százhalombatta is otthont ad, emellett az SZVSE ifjúsági csapata az alsóházi kupában játszik két mérkőzést vasárnap.

Női vízilabda OB I/B, alapszakasz, 5. forduló, ÉRD Aréna, 05.14.
10.00:
ASI DSE–HVSC
11.00: DSC-SI–BVSC-Zugló
12.00: III. kerületi TVE–Bánki VSE
13.00: BVSC-Zugló–DSI DSE
14.00: Bánki VSE–HVSC
15.00: III. kerületi TVE–DSC-SI

BENU Fiú Ifjúsági Országos Bajnokság, Alsóházi Kupa, csoportkör, D-csoport, 1. forduló, Széchy Tamás uszoda, 05.14.
14.00:
UVSE II–Százhalombattai VSE
15.30: Százhalombattai VSE–Honvéd KPS

Kőnigh György Gyermekbajnokság, 2005, rájátszás, 1-8. helyért, 6. forduló, Százhalombatta, 05.13.
10.00:
KSI SE–FTC Utánpótlás
11.00: Ceglédi VSE–BVSC-Zugló
12.00: PSN–AVUS
13.00: Kistarcsa–UVSE
14.00: BVSC-Zugló–KSI SE
15.00: FTC Utánpótlás–Kistarcsa
16.00: AVUS–Ceglédi VSE
17.00: UVSE–PSN

Kőnigh György Gyermekbajnokság, 2005, rájátszás, 23-28. helyért, 4. forduló, Kőér utca, 05.13.
14.30:
Százhalombatta–Aquaworm
16.30: Budapesti Honvéd SE-Érd–Százhalombatta
18.30: Budapesti Honvéd SE-Érd–UVSE II

RÖPLABDA

A Delta RSE Érd szupermini együttes szombaton és vasárnap is a budapesti Folyondár utcai csarnokban lesz érdekelt az Országos Szupermini Kupában, ahol a Vasassal, a SzoSi-val, az UTE-val, a BIRSE-vel és a Dunakanyarral is játszik a klub honlapja szerint.

ÖKÖLVÍVÁS

Az Érdi Box Klub három ökölvívója, Tóth Domonkos (43 kg), Ruzsinszki Bálint (48 kg) és Szigetvári Bendegúz (52 kg) is szorítóba lép a háromnapos Budapest Bajnokságon.

– Bálint az elején jár az útnak, de Domitól és Benditől és tőle is jó teljesítményt várok. Mindenki esélyes az éremre – mondta a hétvégi verseny elé Dobrádi Zsolt.

ÚSZÁS

Az Érdi Úszó Sport Nonprofit Kft. 2002-es vagy annál fiatalabb versenyzői összesen 39-en vesznek részt és 239 számban indulnak a hétvégén már tizenhatodszor rendezett BVSC-Kupa nemzetközi úszóversenyen, ahol továbbá a Budaörsi SC úszói 221 számba neveztek.

KEREKESSZÉKES VÍVÁS

Krajnyák Zsuzsannáék februárban, Egerben kezdték meg a kerekesszékes vívó-világkupát. Az öt állomásból álló viadal következő állomásaként az olaszországi Pisában indultak, míg ezúttal a hollandiai Stadskanaalban rendezik a harmadik állomást. A péntektől vasárnapig tartó megmérettetésen Dani Gyöngyi a B-sérültségi kategóriában, Krajnyák Zsuzsanna pedig az A-ban kezd az egyéni tőrversennyel, majd szombaton párbajtőrre váltanak, a harmadik napon pedig a párbajtőr-csapatversennyel zárják a hollandiai túrát.

AKROBATIKUS TORNA

A harmadik pontszerző lehetőség. A Fradi Kupa és az Abony Kupa után a Budapesti Akrobatikus Sportegyesület lesz a házigazdája az akrobatikus tornászok harmadik pontszerző viadalának a fővárosban, ahol mind az Érdi Torna Club, mind az Érdi Shaolin Wushu és Sportakrobatikai Sportegyesület érdekelt lesz.

SHAOLIN WUSHU

A nagy verseny. Az Érdi Shaolin Wushu és Sportakrobatikai SE nem csak a BASE akrobatikus tornaversenyén, hanem szombaton a Chan Wu magyar bajnokságon is elindult, miután az elmúlt időszakban rutinszerző viadalokon vett részt.

Címkék