Éremeső

Előbb a Csepeli BC szervezésében rendezett felnőtt férfi szabadfogású és női országos bajnokságon, illetve kadet válogatóversenyen vettek részt az Érdi Spartacus SC birkózói, majd a szlovákiai Dunaszerdahelyen is indultak egy nemzetközi viadalon. Ezt követően a kadetek és gyermekek Kiskőrösön léptek szőnyegre.

Hasonló tartalmaink:

A felnőtteknél Lemák Diána az 53 kilósok között ezüstérmet, Varga Lilien az 58 kilósoknál a pontszerző, ötödik helyet szerezte meg. Kovács Bence az 57 kilogrammosoknál bronzérmesként zárt. Szabadfogásban a kadeteknél Berta Mike (63 kg) első, Mezei Dominik (69 kg), Végh Richárd (76 kg) és Végh Artúr (85 kg) egyaránt harmadik lett.

De ez a korosztály nem pihent sokat, ugyanis a soroksári viadal után Dunaszerdahelyen léptek szőnyegre, ahol mind a négyen dobogóra állhattak: Mezei Patrik (76 kg) aranyérmes, testvére, Dominik (69 kg) és a Végh-fivérek is bronzérmesként zártak.

Legutóbb pedig Kiskőrösön mérették meg magukat, ahol Mezei Dominik (69 kg) és Varga Dániel (100 kg) második, Berta Mike (63 kg) és Végh Richárd (76 kg) harmadik lett. A nagyokkal egy időben rendezett meghívásos gyermekversenyen az érdiek közül Jakab Roland (26 kg) mérette meg magát és a dobogó legfelső fokára állhatott.

Varga Dániel (100 kg), ezüstérem

Varga Dániel (100 kg), ezüstérem

Mezei Dominik (69 kg), ezüstérem

Mezei Dominik (69 kg), ezüstérem

 

Címkék