Klivinyi marad!

Klivinyi Kinga marad az ÉRD-nél: az Érdi Sport Kft. nem fogadta el az FTC ajánlatát, és lezártnak tekinti az ügyben folytatott tárgyalásokat. A játékos a klub döntését elfogadta – áll az Érdi Sport Kft. ma délutáni közleményében.

Hasonló tartalmaink:

A napokban a Nemzeti Sport arról írt, hogy Szöllősi-Zácsik Szandra távozhat az FTC-Rail Cargo Hungariától, a sportnapilap úgy tudta, a válogatott balátlövő helyére Elek Gáborék a másik válogatott balátlövőt, Klivinyi Kingát szerződtette volna. Az érdi játékosnak élő szerződése van Szabó Edina együttesével, így az FTC-nek ki kellett volna vásárolnia, ám a felek nem állapodtak meg. Az  Érdi Sport Kft. az alábbiakat tette közzé honlapján:

“Az Érdi Sport Kft. Klivinyi Kinga 2017/18-as szezonra vonatkozó játékjoga használati jogának átruházására vonatkozó FTC Kézilabdasport Nonprofit Kft. által tett ajánlatot nem fogadta el, így erre vonatkozó megállapodást nem köt, és az ügyben folytatott tárgyalásokat lezártnak tekinti. A játékos a klub döntését elfogadta, a továbbiakban teljes figyelmével a sporttevékenységére, annak magas szintű végzésére szeretne koncentrálni.”

Címkék