Online előjegyzés, regisztráció nélkül

Naponta 600-800 ember kér időpontot a különféle rendelésekre a Dr. Romics László Egészségügyi Intézményben. Kétharmaduk a személyes, egyharmaduk a telefonos előjegyzést választja. Mintegy ötvenen élnek az egyszerű és gyors online előjegyzés lehetőségével; ehhez már előzetes személyes regisztráció sem szükséges.  

Hasonló tartalmaink:

Aki próbált már telefonon időpontot kérni egy-egy érdi szakorvoshoz, az tudja: a vonalak gyakran túlterheltek, többször is próbálkozni kell. Ezért könnyítették meg az online betegelőjegyzést: míg a 2009-ben bevezetett lehetőséggel évekig csak azok élhettek, akik az első internetes időpontfoglalás előtt személyesen regisztráltak a rendelőben, erre már nincs szükség: elég egy e-mail, amelyben feltüntetjük a beteg nevét, születési dátumát és taj-számát.

Természetesen az sem maradhat ki a levélből, hogy milyen rendelésre kérjük az időpontot (az orvos nevét is feltüntethetjük), és ha ultrahangra jelentkezünk, jelölnünk kell azt is, hogy milyen vizsgálatról van szó (pl. hasi, nyaki, ér-, pajzsmirigy-, mélyvénás ultrahang).

Az elektronikus levelet az elojegyzes@erdirendelo.hu címre kell küldeni. Innen kapunk majd választ a vizsgálat lehetséges időpontjáról, amint vagy elfogadunk, vagy másik időpontot kérünk.

A fenti e-mailcímen módosíthatjuk, illetve le is mondhatjuk a már meglévő időpontunkat.

További információ az online előjegyzésről itt elérhető.

 

Címkék