Idén is csatlakozz a Teszedd! akcióhoz!

2017-ben immár VII. alkalommal kerül megszervezésre a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akció. Magyarország legtöbb önkéntest mozgósító környezetvédelmi akciója idén 2017. szeptember 15-17. között kerül megszervezésre, amely idén a Takarítási Világnap köré szerveződik, amikor önkéntes szemétszedő akciók zajlanak világszerte.

Hasonló tartalmaink:

Idén is hívunk és várunk a TeSzedd! akcióban való részvételre, amelyhez szeptember 5-én éjfélig lehet – a www.teszedd.hu weboldalon – csatlakozni. Itt – szokás szerint – a jelentkezéssel, regisztrációval kapcsolatos valamennyi információ megtalálható.
Tájékoztatunk arról is, hogy a TeSzedd! Infopontba beléphetsz a tavaly vagy tavalyelőtt használt e-mail címeddel, ha azonban újra regisztrálnál, ezt a Facebook profiloddal is megteheted.
Az idei akció előkészítése során is várjuk koordinátorok jelentkezését, valamint az általuk létrehozott találkozási pontokhoz önkéntesek csatlakozását! Idén is lehet létrehozni nyílt és zárt találkozási pontokat.
A környezetünkre való odafigyelés, összességében a felelős környezettudatos gondolkodás ma már természetes elvárásnak számít mindannyiunk felé. Ezért is szervezzük meg a TeSzedd akciót évről évre és hívunk most is, hogy mutassunk jó példát ezzel is környezetünknek, mutassuk meg, hogy fontos számunkra a szép, tiszta környezet és hajlandóak is vagyunk tenni ezért!
Természetesen idén is mi, a szervezők gondoskodunk az akció során összegyűjtött szemét elszállításáról és ártalmatlanításáról.
Az akcióval kapcsolatban bővebb információ található a www.teszedd.hu weboldalon, a TeSzedd lépésről lépésre oldalon, vagy a Gyakran Ismételt Kérdések között. Ha kérdésedre választ nem találsz, fordulj a TeSzedd ügyfélszolgálatához, ahol munkatársaink az info@teszedd.hu e-mail címen, illetve a 06-40-666-266-os – ingyenesen hívható – telefonszámon az érdeklődők rendelkezésére állnak.
Budapest, 2017. augusztus 21.
Üdvözlettel:
a TeSzedd! 2017 szervező csapata
Címkék