Batta-Érd a megye háromban

Nyolc labdarúgó mérkőzést rendeznek a térség felnőtt csapatainak a hétvégén. Az NB II-es Budaörs a Mosonmagyaróvárt, az NB III-as Érdi VSE a Csepel FC-t látja vendégül. A megye három délnyugati csoportjában térségi derbit rendeznek: az Érdi VSE II a Dunafüred-Százhalombatta vendégeként lép pályára.

Hasonló tartalmaink:

Alsóházi rangadó! Nyolc mérkőzést követően egy győzelemmel és három döntetlennel a tabellán tizenhatodik helyen áll a Budaörs, amely a szintén egy sikerrel, de négy iksszel álló Mosonmagyaróvárt fogadja Tatabányán. Egyik csapat sincs kifejezetten jó formában, a Győr-Moson-Sopron megyei alakulat elmúlt öt meccsén csupán két pontot szerzett, míg a Budaörs négyet.

Merkantil Bank Liga NB II, 9. forduló
09.17., 16.00, Tatabánya: Budaörs–Credobus Mosonmagyaróvár

Szinte kötelező hazai győzelem! Az NB III Nyugati csoportjának élén álló Érdi VSE a szolidan nyitó Csepel FC-t látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen. Az érdiek a kaposvári sikerrel négy győzelemmel és egy döntetlennel vezetik a bajnokságot a Videoton és a Puskás Akadémia második csapatai előtt. A Csepel nem kezdett jól, hiszen a helyi rangadón kikapott a THSE-Szabadkikötőtől, majd úgy tűnt, kiegyenesedik a gárda, a BKV-t idegenben 3–0-ra, a Dunaharasztit otthon 2–0-ra verték Korozmán Norberték, de a legutóbbi két meccsükön egyaránt 1–0-ra kaptak ki a Csornától és a Pápától.

NB III, Nyugati csoport, 6. forduló
09.16., 16.00: Érdi VSE–Csepel FC

Az éllovas otthonában. Ígéretesen kezdte a megyei első osztályt a Százhalombattai LK, amely öt meccs után három győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel a hatodik a tabellán, ám Rácz László csapatának így sem lesz egyszerű dolga, miután az öt meccsből öt győzelmet számláló Pilisi LK-hoz látogatnak.

Pest megyei I. osztály, 6. forduló
09.16., 16.00: Pilisi LK-Legenda Sport–Százhalombattai LK

Nagy különbség. A Pest megyei másodosztály déli csoportjának négy meccs után harmadik helyén álló Törökbálinti TC az egypontos Ráckevéhez látogat, amely tizennegyedik a tizenhat csapatos bajnokságban. A Diósdi TC öt pontjával tizenegyedik a tabellán, így nem lesz egyszerű dolga a hetedik helyezett Dömsöd vendégeként.

Pest megyei II. osztály, Déli csoport, 5. forduló
09.16., 16.00: Ráckeve VAFC–Törökbálinti TC
09.17., 16.00: Dömsödi SE–Diósdi TC

A megye háromban a Tárnok BKSK múlt heti, délegyházi botlását javítaná ki a Dunaharaszti MTK II ellen, míg a Kiskunlacházán felsőházi rangadót nyerő Sóskút SKE Szigetcsépen folytatná szériáját. Az Érdi VSE II az egypontos Dunafüred-Százhalombattához látogat, amellyel néhány hete egy felkészülési mérkőzésen találkozott. Akkor a battaiak nyertek minimális különbséggel.

Pest megyei III. osztály, Délnyugati csoport, 4. forduló
09.16., 16.00: Tárnok BKSK–Dunaharaszti MTK II
09.17., 16.00: Dunafüred-Százhalombatta–Érdi VSE II
09.17., 16.00: Szigetcsép SC–Sóskút SKE

 

Címkék