Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat

Érd Megyei Jogú Város  Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve, az 52/2017. (IX.28.) KÖMÜB határozata alapján ezennel kiírja 2018. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók valamint felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.

Hasonló tartalmaink:

Az ösztöndíj célja az esélyteremtés érdekében a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok felsőoktatásban való részvételének támogatása. A Bursa Hungarica Ösztöndíjban az 51/2007.(III.26.) Kormányrendelet 18.§ (2) bekezdése alapján kizárólag a települési önkormányzat területén állandó lakóhellyel rendelkezők részesülhetnek.

A pályázat beadásához a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése:

https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

Ezt követően a pályázatot kitöltve, véglegesítve, onnan kinyomtatva, aláírva a kötelező mellékletek csatolásával lehet benyújtani.

A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje: 2017. november 7.

Benyújtás módja: Személyesen a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodán (Érd, Alsó u. 3. Polgárok Háza fsz.) vagy postai úton Polgármesteri Hivatal, Humán Iroda, 2030 Érd, Alsó u. 1. címre megküldeni. A borítékon fel kell tüntetni: Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat „A”, vagy „B” típus.

A részletes pályázati felhívások a www.erd.hu honlap Pályázatok, álláshirdetések rovatából letölthetők, vagy átvehetők a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján (Érd, Alsó u. 3. Polgárok Háza fsz.).

 

 

 

Címkék