Harminchárom érem az úszóktól

Kilenc arany-, tizenhárom ezüst- és tizenegy bronzérmet szerzett az Érdi Úszó Sport Kft. a Pest megyei úszó csapatbajnokság második körében, Monoron.

Hasonló tartalmaink:

Szép számmal képviselték magukat az érdiek, hiszen a 2002-esnél fiatalabb versenyzők összesen 97 alkalommal álltak rajtkőre a monori csb második körében, közülük tizennyolcan dobogóra is állhattak. A legeredményesebb érdi a három arannyal záró Tohl Patrik lett.

Az érdiek közül aranyérmes lett a 2009-es Reizinger Anna és a 2010-es Balázs Laura 100 méter háton, míg 200 gyorson Tohl Patriké és Őri Rebekáé lett az aranyérem a 2004-es korosztályban. Tohl 100 gyorson is győzött, valamint Boriszov Noémi (2008) is elsőként érte a falat. 50 méter pillangón Poteczin Dániel (2006), 100 pillén Jánosi Viktória (2002) és Tohl Patrik is aranyérmesként zárta a viadalt.

Mellettük Hegedűs Anna, Stattner Nóra, Bodor Mátyás, Varga Dávid, Soeterbroek Krisztina, Kenderesi Krisztina, Pozsonyi Kitti, Pigler Attila, Tóth Regina Kata, Jankó Donát és Ángyán Máté tizenhárom második és tizenegy harmadik helyet szereztek.

Az esemény részletes jegyzőkönyve ide kattintva érhető el.

(Fotó: SwimmingÉrd facebook)

 

Címkék