Indulnak a programok a parkvárosi közösségi házban

Színes kínálattal indul szerdán (október 11.) a Parkvárosi Közösségi Ház nyitófesztiválja, amelyre már most nagyon nagy az érdeklődés, ezért aki szeretne részt venni valamelyik programon, annak azt ajánlják regisztráljon előre.  Az új parkvárosi közösségi ház az Aszfaltozó utca és a Gépész utca sarkán található. Hivatalosan szeptemberben már átadtak, s a szervezést követően most  megtöltik élettel. 

Hasonló tartalmaink:

Az intézményt a SPAR Magyarország Kft. építette egy 737 négyzetméteres telken, csaknem 10 hónap alatt.  A 7,5 méter magas épület földszinti beépített alapterülete 373 négyzetméter, emeleti alapterülete 210 négyzetméter. A közösségi ház rendezvényteremként is funkcionál, olvasóterme színpaddal ellátott, ami elektromos redőnyráccsal gombnyomásra leválasztva válik alkalmassá mindenféle közösségi eseményre. A közösségi ház egészében wifi működik, a biztonságról riasztó- és tűzjelző-rendszer gondoskodik. Az épülethez 50 négyzetméteres belső kert, valamint biciklitároló is tartozik. A ház fűtéséről kondenzációs gázkazán, hűtéséről 4 darab VRV beltéri egység gondoskodik, az udvarszint alatt pedig egy csapadékvíz-szikkasztót is kialakítottak.

A szervezést követően október 11-től 21-ig színes, minden korosztályt megszólító ingyenes programsorozattal várják az érdeklődőket, akik már nagyon várják, hogy megnyisson a ház, ezért a szervezők azt kérik, hogy lehetőség szerint akit érdekel egy program, előzetesen regisztráljon a kozossegihaz@szepesmk.hu e-mail címen. A ház korlátozott befogadóképessége miatt az előregisztráció nem biztosít ülőhelyet. Az eseményekre regisztrálókat kérik, hogy félórával a program kezdete előtt érkezzenek a helyszínre.

PARKVÁROSI KÖZÖSSÉGI HÁZ

MEGNYITÓ PROGRAMOK – 2017. október 11-21.

 2017. október 11. (szerda)

17:30     A Poly-Art csoport kiállításmegnyitója  Képzőművészek Érdi Közössége

17:45     IRKA-felolvasások a diákcsoporttal  Hlinyánszky Doma (slam poetry), Sápi Luca, Szatmári Kristóf, Pálfi Nándor, Szigetvári Zsófia

18:15     Szirmok Pedagógus Női Kar  karnagy: Stiblo Anna

19:00     A Magtár Hagyományőrző Együttes táncházzal összekötött műsora  vezető: Hudák Ágnes

 

2017. október 13. (péntek)

9:00       Babaszínház – Kezeslábas Társulat Játszótér című előadása

18:00     Szentesi Éva – Fiala Borcsa: Két tudás egy csárdában - Kerekasztal beszélgetés és könyvdedikálás – moderátor: Both Gabriella

 

2017. október 14. (szombat)

16:00     Kovácsovics Fruzsina: Elfeledett mézescsók

A koncert egy interaktív utazásra hívja a gyerekeket és a gyermeklelkű felnőtteket: a nézőtér játszótérré változik közös táncolással és énekléssel.

 

2017. október 15. (vasárnap)

15:00     Szigeti Eszter és Varga Zoltán megzenésített versei

15:45     IRKA-felolvasások: Dimenziós versek, prózák – VVulcano, Móczár Csaba, Horváth István, Somfai István, Szabó Ilona Valéria, Daróci Lajosné

17:30     Alma Latina együttes koncertje                      

 2017. október 16. (hétfő)

9.30 Ringató Szemenkei-Kiss Melindával Vedd ölbe, ringasd, énekelj!

10:00 Érdi Babahordozó és Moshatópelenka Klub

2017. október 17. (kedd)

9.00 Bukfenc babatorna – A foglalkozást Marosi Edit vezeti. Bukfenc játékos babatorna 1-3 éves gyermekek részére sok mondókával, dallal, mozgásfejlesztő eszközökkel.

9.30 Maminbaba – Hordozós latin fitness bemutató

2017. október 18. (szerda)

10.00 Kerekítő Kucsera Klárával – Különkiadás. Ölbeli játékok élő népzenével, népdalokkal, kacagtató népi mondókákkal.

11.00 Rajz- és kézműves foglalkozás felnőtteknek is

2017. október 20. (péntek)

15:30 Mandalarajzolás felnőtteknek és gyerekeknek

18.00 Kormos Anett önálló estje – A stand-up comedy első hazai női előadójának önálló estje. A Dumaszínházból ismert Kormos Anett a tőle megszokott, öniróniával átszőtt fanyar humorral meséli személyes történeteit.

2017. október 21. (szombat)

16.00 Mikola Péter Zenés Játszótárs gyerekműsora. Dalait a zene és a szöveg harmóniája hatja át, miközben a humor és játékosság is jellemzi.

17.00 Az Érdi TáncSport Egyesület (TSE) bemutatója
A PROGRAMOK INGYENESEN LÁTOGATHATÓK.
Cím: Érd, Gépész u. 14.

 

 

Címkék