“Az érdi baloldal nem alternatíva, hanem akadály”

A jövő évi választások tétje itt, Érden az, hogy az ország gazdasági fejlődéséből hogyan tud továbbra is részesedni a város, hogyan tud tovább fejlődni, hogy behozza több évtizedes lemaradását – jelentette ki szerdai sajtótájékoztatóján T. Mészáros András.

Hasonló tartalmaink:

Mint hangsúlyozta: amióta dr. Aradszki András az országgyűlési képviselő, azóta a város érdekérvényesítő képessége megnövekedett a kormányban, komoly pénzügyi támogatás érkezett és érkezik Érdre.

– A közgyűlés a legutóbbi ülésén a város életében történelminek számító költségvetés-módosításról szavazott: az éves főösszeg több mint 45 milliárd forint. Ennek 70 hetven százaléka a város fejlesztését célzó beruházások pénzügyi fedezete. Az érdi baloldal nemet mondott erre a költségvetésre, a fejlesztések, a város fejlődése ellen szavazott, ahogy nemmel szavazott arra is, hogy az Elvira major mellett más, gazdaságfejlesztő övezet kialakítására alkalmas területeket is megvizsgáljon az önkormányzat. Mindenki számára világossá válhatott, hogy az érdi baloldal a tagadás pártján áll: nem támogatja sem a város stabil működését biztosító gazdaságfejlesztést, sem a Modern Városok Program végrehajtását biztosító költségvetést, vagyis az érdi baloldal nemet mondott az iskolák, óvodák építésére, az egészségügy fejlesztésére, az útépítésekre, a vízelvezetésekre – hangsúlyozta T. Mészáros András, aki úgy fogalmazott: az érdi baloldal nem alternatíva, hanem akadály.

– Cserbenhagyták az érdieket, a baloldali szavazókat, akik a város közösségének tagjai, és akik fejlődő, épülő városban szeretnének élni, pedig a Batthyány Program és a Modern Városok Program nem jobb- vagy baloldali szavazóknak építi a várost, nem egyik vagy másik oldal szavazóinak épít iskolákat, óvodákat, utakat, vízelvezetést, hanem minden érdinek. Aki ezt nem érti, nem fogja fel, az sarlatán, és alkalmatlan arra, hogy 70 ezer ember jövőjét tervezze – zárta szavait a polgármester.

 

Címkék