Érdi Sport Díjat kapott Szántó Erzsébet

Szántó Erzsébetnek, az Érdi Sport Kft. ügyvezetőjének adományozta idén az Érdi Sport Díjat a város közgyűlése.

Hasonló tartalmaink:

Mint a testület mai ülésén elhangzott, Szántó Erzsébet több sportágat űzött magas szinten fiatalkorában: röplabda játékosként a válogatottságig jutott, kiváló tenisz, tollaslabda, tamburello versenyző volt. Aktív sportpályafutása befejezését követően a Batthyány sportiskolában tanított, emellett tenisz, tollaslabda és tamburello edző volt – sok ismert versenyző került ki a kezei alól.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Szántó Erzsébet 2009-től az Érdi Sport Kft. gazdasági igazgatója, 2012 óta ügyvezető igazgatója. 2013-ban az ő gazdasági számításai alapján indult el az Aréna megvásárlásának ötlete, és kiemelkedő szerepe volt a TAO pénzek megszerzésében. Az Arénában folyó fejlesztések az ő szakmai, emberi rátermettségét igazolják; elkötelezett munkája hozzájárult az érdi női kézilabda elismertségének megteremtéséhez.

Szántó Erzsébet T. Mészáros András polgármestertől vette át a díjat, és beírta nevét a város krónikájába. Köszönetnyilvánításában hangsúlyozta: egy díj mindig egy csapat, közösség együttműködésének, munkájának érdeme; a díjért így köszönetet mondott a városnak, illetve saját közösségének, az Érdi Sport Kft. munkatársainak is.

Címkék