Gól nélkül

Mind az NB II-es Budaörs, mind az NB III-as Érdi VSE gól nélküli döntetlent ért el a térség labdarúgó csapatainak hétvégi mérkőzésein.

Hasonló tartalmaink:

A Merkantil Bank Liga NB II 16. fordulójában a Bognár György által irányított Budaörs nem tudta bevenni a Békéscsabai Előre kapuját, ugyanez viszont igaz volt a házigazdára is, pedig a forduló előtt a viharsarkiak a harmadik, a budaörsiek a negyedik legtöbb gólt szerezték a szezonban.

Merkantil Bank Liga NB II, 16. forduló
Békéscsabai 1912 Előre–Budaörs 0–0

Tizenhét meccs óta, egészen pontosan az április 29-i Hévíz SK elleni meccs óta nem történt olyan az Érdi VSE-vel, mint az NB III Nyugati csoportjának tizenharmadik körében, ugyanis a VLS Veszprém vendégeként nem tudott betalálni Limperger Zsolt csapata. Az érdiek – illetve a Csepelen gól nélküli döntetlent játszó Kaposvári Rákóczi FC – botlását kihasználva a THSE-Szabadkikötő ellen nyerő FC Ajka vezeti a csoportot.

NB III, Nyugati csoport, 13. forduló
VLS Veszprém–Érdi VSE 0–0

Nem sikerült folytatni a szériát. A Pest megyei első osztályban szereplő Százhalombattai LK nem tudta hárommeccsesre nyújtani győzelmi szériáját, miután a tizenharmadik fordulóban a tabellán előtte álló Nagykáta SE 3–1-re győzte le Rácz Lászlóékat.

Pest megyei I. osztály, 13. forduló
Nagykáta SE–Százhalombattai LK 3–1 (1–1)
Gólszerzők: Mányi (27.), Szalkai (76., 81.), ill. Móra (44. – tizenegyesből)

Fix iksz. Ha úgy tetszik, tizenegy forduló óta nem talált legyőzőre a Törökbálinti TC, de ha úgy tetszik, Lipők Andrásék négy meccse nyeretlenek is, hiszen a Pest megyei másodosztály déli csoportjának tizenkettedik körében zsinórban negyedik döntetlenjét hozta a csapat, miután 1–1-re végzett az Újhartyán VSE vendégeként. Azonban mindenképp javíthat az együttes, hiszen a tizenharmadik körben először lép pályára hazai környezetben az együttes, amikor a Taksony SE második csapatát látja vendégül.

Ugyanebben a csoportban az elmúlt hat meccsen veretlen Halásztelek FC dolgát nem tudta megnehezíteni a Diósdi TC, amely hazai pályán 3–0-ra kapott ki.

Pest megyei II. osztály, Déli csoport, 12. forduló
Újhartyán VSE–Törökbálinti TC 1–1 (0–1)
Gsz.: Wrábel (48.), ill. Fazekas P. A. (41.)
Diósdi TC–Halásztelek FC 0–3 (0–1)
Gsz.: Gáspár A. (14., 66. – az elsőt tizenegyesből), Csorba (64.)

Élre állt a Tárnok. A Pest megyei harmadosztály délnyugati csoportjának újabb listavezetője van, hiszen a remek sorozatban lévő, elmúlt nyolc meccsén veretlen maradó Tárnok BKSK az Érdi VSE II elleni pótolt térségi rangadó után a Dunafüred-Százhalombatta ellen is könnyed győzelmet aratott. Az Érd II is simán nyert, miután 5–1-re verte hazai környezetben a Szigetszentmárton KSE-t. Az élmezőny derbijén a Sóskút SKE Berzéki Dániel mesterhármasával győzte le a Délegyháza KSE-t.

Pest megyei III. osztály, Délnyugati csoport, 11. forduló
Érdi VSE II–Szigetszentmárton KSE 5–1 (2–1)
Gsz.: Varga Gy. (42., 61.), Füzér Z. (45.), Süle (56.), Bancsi (88. – tizenegyesből), ill. Kolumbán (14.)
Dunafüred-Százhalombatta–Tárnok BKSK 2–4 (1–2)
Gsz.: Kuves (40., 61.), ill. Vida P. (36.), Bakó (45.), Váradi (60., 85.)
Sóskút SKE–Délegyháza KSE 3–0 (1–0)
Gsz.: Berzéki D. (15., 75., 82.)

Címkék