Költségvetési rendeletet alkotott az ifjúsági önkormányzat

Szeptember utolsó péntekjén megalakult Érden a harmadik Érdi Ifjúsági Önkormányzat. A diákok hasonlóan elődeikhez, ezúttal is tízmillió forint felett diszponálhatnak, amelynek elosztásáról, vagyis a költségvetési rendeletük megalkotásáról a közelmúltban döntöttek. Arról, hogy mire fordítják a rájuk bízott pénzt, Fodor Enikő diákpolgármester számolt be szerdán a sajtó képviselőinek. 

Hasonló tartalmaink:

A diákpolgármester mindenekelőtt megköszönte a diáktársak bizalmát és támogatását, elmondta, hogy az előttük álló egy évben a közösségépítést helyezik a fókuszba, de folytatják elődeik munkáját is és a jól bevált programokat egytől-egyig megtartják.

A tavalyi évhez hasonlóan támogatják a  Street Art fesztivál létrejöttét, az általános iskolák készségfejlesztést, a szalagavatók terembérlési költségeit, a stúdiók fejlesztését és az úszóbérlet akciót.

Új programelem lesz, hogy író-olvasó találkozót szerveznek Leiner Laurával, Magyarország egyik legnépszerűbb ifjúsági írójával, főzőversenyt rendeznek az iskolák között, de lesz film és fotópályázat és edzőtermi bérlet akció is azoknak a középiskolásoknak, akik délutánonként hódolnának az egészséges életmódnak.

Fodor Enikő végezetül elmondta, hogy igyekeznek olyan programokat szervezni, amelyekkel valóban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy az érdi diákokat egy csapattá tudják kovácsolni.

Címkék