Hétvégi programajánló

Ezen a hétvégén is lesz bőven érdi érdekeltségű sportesemény, igaz, nem mind hazai környezetben. Nagy eséllyel a legtöbben az ÉRD női kézilabdacsapatának EHF-kupa visszavágóját várják, amelyre Franciaországban kerül sor.

Hasonló tartalmaink:

Szombaton 20 órától rendezik Párizsban az ÉRD és az Issy Paris párharcának visszavágóját a női kézilabda EHF-kupában. A továbbjutó a csoportkörben folytathatja szereplését. Janurik Kingáék tízgólos előny birtokában utazhatnak el Párizsba, mivel ekkora különbséggel nyertek a múlt szombati, első mérkőzésen.

Szintén szombaton tartják a szumó utánpótlás olimpiát, melynek a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnoka lesz a házigazdája. Ezzel egyidőben a III. Batthyány Olimpiát is megtartják, mely alkalmával az intézmény diákjai mérik össze erejüket amatőr birkózásban.

3D-s íjászversenyt is rendeznek szombaton, méghozzá az érd-ófalusi korábbi téglagyár területén. A szervezők tájékoztatása szerint nemzetközi mivolta is lesz a programnak, hiszen Szlovákiából, Romániából és Szerbiából is jelezték íjászok előzetesen részvételi szándékukat. Várhatóan több mint százan indulnak a vadászati jellegű versenyen.

A röplabdázók is játszanak ezen a napon. Az NB II soros játéknapján a Közgáz érkezik Érdre, a Vörösmarty Gimnázium tornacsarnokába. A bajnoki összecsapás 16 órakor kezdődik.

Vasárnap 13 órától a Videoton II-t fogadja az Érdi VSE a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában. A 15. forduló mérkőzése előtt a vendéglátó Érd a harmadik helyen áll a tabellán, míg a Vidi II az ötödik. 16 órától a Vörösmarty Gimnáziumban lép pályára a BKG-WMG DSE NB II-es férfi kosárlabdacsapata, amely az Atomerőmű SE-t fogadja.

Címkék