Egy tál szeretet

Vasárnap tartják az első ételosztást a Szociális Gondozó Központ és az egyházak szervezésében. November 26-án az adventisták háromszázötven adag meleg ételt készítenek, mellette tea, kenyér, sütemény várja az érkezőket délután egy órától az Emma u. 8. szám alatt.

Hasonló tartalmaink:

Ezen a vasárnapon nem helyben fogyasztásra, hanem dobozolva, elvitelre osztják majd ki a meleg ebédet (a nehezen mozgó, távol élő embereknek házhoz is szállítják).  Ahogy tavaly, úgy idén is tartanak ruhabörzét: a meleg öltözékből mindenki kedvére válogathat.

Az ételosztásban a Szociális Gondozó Központ munkatársai is részt vesznek, akik szükség esetén tanácsokkal szolgálnak, segítséget nyújtanak a hozzájuk fordulóknak.

Az ételosztások a következő vasárnapokon folytatódnak, a Szociális Gondozó Központ és az egyházak szervezésében, az önkormányzat támogatásával.  Idén szeretnék kibővíteni az akciót oly módon, hogy  hétköznap tartós élelmiszerekkel látnák el a rászorulókat, ezt azonban csak adományok segítségével tudják megoldani.  Tészta, olaj, liszt, cukor, édességek, befőttek, konzervek, lekvár – örömmel fogadnak minden tartós élelmiszert.

Az ételosztáshoz a Habilitációs Központ hálásan fogadja az adományokat, vagy élelmiszer-felajánlások, vagy készpénz formájában, a központ Emberi Hang alapítványán keresztül, „ételosztás” megjelöléssel. Egyeztetni a 20/949-5744-es telefonszámon lehet, az alapítvány számlaszáma: 10403136-31305332-00000000

(Képünk illusztráció)

 

Címkék