Szeretetcsomag: a kézisek és az Aréna is csatlakoztak

Még szombatig lehet gyűjteni a nehéz körülmények között élő gyermekek számára a Szeretetcsomagokat, melyeket az Érd Alsónál lévő Európa-sétányon, valamint az ÉRD Arénában lehet leadni. A kezdeményezéshez az ÉRD női kézilabda csapata és az ÉRD Aréna is csatlakozott.

Hasonló tartalmaink:

Több tucat szeretetcsomagot állítottak össze az ÉRD kézilabdacsapatának profi és amatőr játékosai utóbbi együttes kedd esti edzésén, amit a profi kézilabdázók tartottak.

Pulai Edina önkormányzati képviselő elmondta, továbbra is várják a csomagokat az ÉRD Arénában egészen szombatig  (az Európa-sétányon található faháznál pedig december 16-án).
A csomagokba új és újszerű játékokat, gyerekkönyveket, iskolaszereket, illetve tartós élelmiszereket várnak.

1130x600logo_4

– Én is szerettem volna segíteni a gyerekeken, hiszen ha bármivel is szebbé tudjuk tenni nekik az ünnepeket, akkor szívből, szeretetből adjuk – mondta Kiss Nikolett, akik egy 6-7 éves lánynak szóló nagy csomagot készített, melybe édességet és játékokat, valamint tanszereket tett.

Szabó Laura pedig sok játékot, édességet és sapkát is tett a csomagba, hiszen – mint mondta – jön a tél és fel kell készülni a hidegre. A csapat 20 éves beállója hozzátette, hogy havi rendszerességgel támogat szervezeteket.

Pulai Edina tervei szerint a nagy sikerű karácsonyi gyűjtés után húsvétkor is megszervezik a Szeretetcsomag akciót.

Címkék