Nagyszabású évzáró az ÉTC-nél

Szokás szerint az egész egyesületet, s annak minden szakosztályát felvonultató évzárót tartott a Batthyány tornacsarnokban az Érdi Torna Club.

Hasonló tartalmaink:

Együtt a csapat! Az Érdi Torna Club mind az öt szakosztálya, azaz több mint háromszáz sportolója vett részt az egyesület évzáró gáláján a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában.

A hagyományos évzáró azért is különleges a klubnak, mert az egyesület minden szakosztálya és sportolója képviseltette magát az akrobatikus tornászokon keresztül táncosokon, cheerleadereken és vívókon át a tömegsport szakosztályba tartozókig.

Az évzárón egy kétórás műsort láthattak az érdeklődők, akik egészen a táncosok három-négyéves korosztályától kezdődően a legnagyobb akrobaták ugrószámáig láthattak produkciókat. A táncosok például hat bemutatót tartottak, míg a tornászok több csoportos előadást is csináltak, hiszen az ÉTC Tárnokon, a Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnáziumban, valamint a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban készülő csoportjai is bemutatóztak.

Az akrobatikus tornászok versenyeken induló egységei is bemutatták látványos gyakorlataikat, valamint egy közös produkciót is, ezt követően pedig egy különálló, ugrószámot is előadtak.

Az akrobatákhoz hasonlóan pedig a cheerleaderek táncos környezetben mutatták be versenygyakorlatukat, míg a vívók a „Kezdőtől a bajnokig!” elnevezésű produkciójában lehetett látni, hogyan jut el egy kezdő a dobogóig.

Az évzáró legfontosabb eleme viszont az volt, hogy a legkisebbek is láthatták felnőtt, már rutinos példaképeiket, akik a tapsvihar mellett külön is dicsérhették fiatalabb társaikat.

Címkék