Sajnálatos közjáték és vereség Budaörsön

Három sima játszmában győzte le a Budaörsi DSE NB I-es női röplabdacsapatát a Penta Gödöllői RC.

Hasonló tartalmaink:

Az első játszma változatosan alakult a két Pest megyei csapat között, hiszen hol a vendégek, hol a hazaiak léptek meg néhány ponttal, ám a játékrész bégét az Európa-liga-győztes, Európa-bajnoki résztvevő Széles Petra vezette GRC bírta jobban, s öt ponttal behúzta a nyitó szettet.

A másodikban kitartott a vendégek lendülete és igen hamar tetemes előnyre tettek szert, így ezt a játékrészt tizenegy egységgel nyerték.

A harmadik szett az elsőhöz hasonlóan fordulatokkal volt tarkítva, ám a kiélezett végjátékot a Gödöllő nyerte 26:24-re, így a mérkőzést pedig 3:0-ra.

A Magyar Röplabda Szövetség beszámolója szerint a mérkőzés harmadik játszmáját egy sajnálatos közjáték zavarta meg, miután eldőlt az egyik tartalék hálótartó oszlop, éppen rá a budaörsiek cseresarkában álldogáló Radomszki Boglárka bokájára. A játékos ezek után már nem tudott visszaállni, sőt a csarnokból is ölben vitték ki.

– A bajnokság második szakaszára kissé elfáradt a csapatunk, és mivel rövid a kispadunk, nehéz pótolni a játékosokat – értékelt Bagics Bence, a BDSE vezetőedzője a hunvolley.hu-nak.

A BDSE három januári alapszakaszmérkőzésén három vereségnél, s mindössze két nyert szettnél jár, miután az MTK-t ugyan megizzasztotta (2:3), majd Szombathelyen és ezúttal hazai környezetben, a Gödöllőtől is 3:0-ra kapott ki.

Vezsenyi Adriennék legközelebb február másodikán a TFSE vendégeként lépnek pályára.

Női röplabda NB I
Budaörsi DSE–Penta Gödöllői RC 0:3 (–20, –14, –24)

Címkék