A pedagógusokkal is egyeztett Aradszki

Pénteken újabb munkaebédet tartott Aradszki András országgyűlési képviselő, az NFM energiaügyekért felelős államtitkára, aki ezúttal a helyi pedagógus vezetőkkel folytatott kötetlen párbeszédet. Két héttel ezelőtt az állami tisztségvezetőkkel egyeztetett a politikus. 

Hasonló tartalmaink:

T. Mészáros András polgármesterrel közösen munkaebéden találkoztak az érdi oktatási intézmények vezetőivel, akik az államtitkár érdeklődésére elmondták az intézményeiket érintő problémáikat, kérdéseiket és kéréseiket.

Aradszki András Facebook oldalán azt írta: “Egyeztettük az igényeket, a terveket és a lehetőségeket. Tanulságos és hasznos találkozás volt, köszönöm mindenkinek!”

Két héttel ezelőtt munkaebédre hívta az államtitkár az Érdi Járási Hivatal állami tisztségviselőit. Röviden átbeszélték Érd és a járás folyamatban lévő és tervezett ügyeit, eseményeit. A találkozó – jellegénél fogva – alkalmat adott a baráti és szakmai beszélgetésre egyaránt. Ennek köszönhetően olyan témák és részletek is szóba kerültek, amelyek egy hivatalos fórumon nem jöttek volna elő.

 

Címkék