Dalolva búcsúztatták a telet

Humoros műsor, nótacsokor, tánc, finom uzsonna és ünnepi vacsora – így farsangoltak a minap a Topoly utcai idősotthonban. Amellett, hogy egy-egy ilyen mulatság régi szép emlékeket idéz fel, barátságokkal, élményekkel teszi gazdagabbá az idősek mindennapjait, akikhez ezen a napon meglepetés-vendégek is érkeztek.

Hasonló tartalmaink:

Az idősotthon lakói és a nappali ellátást nyújtó Idősek Klubja tagjai minden évben megülik a farsangot. Az idei télbúcsúztató programja különleges volt, mivel ebben az esztendőben nem az idősek, hanem az intézmény dolgozói öltöttek maskarát, és lepték meg a közönséget humoros műsorukkal.

Első ízben látogatott el az otthonba az Életet az éveknek nyugdíjasklub: Tearózsa népdalkörük az alkalomhoz illő dalokat adott elő – az idősek közül sokan bekapcsolódtak, az ismert nótákat hallva –, és táncba is vitték az időseket.  A talpalávalót Rozbora András és zenekara szolgáltatta.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

– Nagyon szeretek farsangolni, mulatni, táncolni, régen a férjemmel mindig eljártunk – mondta mosolyogva egy idős hölgy, aki még a fehér, hímzett báli ruhájára is emlékezett.

Az otthon éttermében körülbelül kilencvenen mulattak együtt, és bár a terem ennyi embernek egy kicsit szűkösnek bizonyult, jutott elég hely a táncolóknak, beszélgetőknek, uzsonnázóknak egyaránt.

A télbúcsúztató délutánon fánk és üdítő, este pedig ünnepi vacsora került az asztalra.

 

Címkék