Iskolabál, forró hangulatban

Szabó Ádám harmonikaművész, énekes volt a meglepetésvendég az Érdligeti Általános Iskola szülők-nevelők farsangi bálján. A fiatal érdi énekes és együttese, a yesyes, ma este a A Dal második elődöntőjében a finisbe jutásért áll színpadra élő adásban, és az I Let You Run Away című számmal versenyez majd a döntőbe jutásért. Ádám az iskolabálon pillanatok alatt hangulatba hozta a közönséget.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdligeti Általános Iskola szülők és nevelők farsangi bálját Szabó Ádám a televíziós tehetségkutató műsorokon csiszolódott profi előadással nyitotta meg. Játékával és énekével – noha, mint elárulta, hangja nincsen igazán rendben, és gondolnia kell A Dal szombat esti elődöntőjére is, ahol a finisbe jutásért áll színpadra élő adásban –  pillanatok alatt hangulatba hozta a közönséget, s a fellépésükre váró gyerekeket is bevonta produkciójába.

sulibal-szabo_adam-3

Szabó Ádám rövid, de annál forróbb hangulatú műsora után a tanulók mutatták be azon produkciók legjavát, amit korábban a diákok farsangi mulatságán adtak elő.

sulibal-nyolcadikosok_tanca

Vargáné Balogh Erika iskolaigazgató elmondta: a szülők és nevelők bálját az iskola Mátyás Király Alapítványának a javára rendezik, és a bevételt az oktatás körülményeinek a javítására fordítják.

 

Címkék