Pro Publicitate díj idén is!

Az Érd Médiacentrum idén is elismer egy érdi, illetve térségi közintézményt, szervezetet a saját alapítású Pro Publicitate Díjjal. A munkatársak idén is két szervezetet jelöltek a díjra. Olvasóink dönthetik el, hogy a Szociális Gondozó Központ, vagy a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság részesüljön az elismerésben.

Hasonló tartalmaink:

 Az Érd Médiacentrum 2015-ben először adta át a magyar sajtó napja alkalmából a saját alapítású Pro Publicitate Díjat. Az elismeréssel azt az érdi vagy térségi közintézményt, hivatalt, illetve civil szervezetet szeretnénk kitüntetni, amely az elmúlt egy évben leginkább partner volt az itt élők tájékoztatásában.

A két lehetséges jelöltről az Érd TV, az Érd FM 101,3 és az ÉrdMost.hu portál munkatársai szavaztak. Azt pedig, hogy március 15-én melyik szervezet kapja az oklevelet, olvasóink dönthetik el: a két jelöltre március 4-én éjfélig lehet szavazni.

2018-ban az ÉrdMédiacentrum jelöltje a Szociális Gondozó Központ és a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Az Érd Médiacentrum dolgozói elsősorban azt értékelték, hogy egy intézmény mennyire volt együttműködő és kezdeményező a kommunikációban, valamint hogy tájékoztatási gyakorlatuk milyen mértékben elégítette ki az ügyfelek, az itt élők és a sajtó információs igényeit.

Reméljük, hogy ez a díj, azon felül, hogy komoly elismerését fogja jelenteni az adott társaság vagy szervezet kommunikációs munkájának, a jövőben ösztönözni is fogja mindazon intézményeket, amelyek az itt élő emberekkel, közösségekkel, valamint a helyi médiával mindennapi kapcsolatban vannak.

Az Érd Médiacentrum Pro Publicitate Érd díját 2015-ben az Érdi Rendőrkapitányság, 2016-ban az Érdi Sport Kft., 2017-ben pedig a Csuka Zoltán Városi Könyvtár nyerte el.

A SZAVAZÁS LEZÁRULT!

Címkék