Két új igazolás Budaörsön

Hivatalos oldalán jelentette be a Budaörs NB I-es női kézilabdacsapata, hogy csatlakozott az együtteshez két, legutóbb Dunaújvárosban játszó kézilabdázó, Dávid-Azari Fruzsina és Kemény Dóra.

Hasonló tartalmaink:

A válogatott jobbszélső, Dávid-Azari Fruzsina az eddig egyetlen, az észak-amerikai profi kosárlabda ligában (NBA) szereplő magyar játékos, Dávid Kornél felesége 2020-ig szóló szerződést kötött Mihály Attiláékkal, ám gyaníthatóan csak a következő szezontól kezdődően számíthat rá a szakmai stáb.

Dávid-Azari Fruzsina nyári szülése után Budaörsön kért és kapott edzéslehetőséget, s azóta is a klubnál tréningezik.

– Júniusban járt le a szerződésem Dunaújvárosban és addig nem akartam elkötelezni magamat, míg nem tudtam biztosat ígérni, korábban is nyilatkoztam már, hogy kisbabámtól függ elsősorban, hogy mikor térek vissza – kezdte a Budaörsnek adott nyilatkozatát Dávid-Azari Fruzsina. – Decemberben, mikor elérkezettnek láttam az időt a visszaállásra, edzéslehetőség reményében felvettem a kapcsolatot Attilával, aki készségesen segített. Hamar szembesültem azzal, hogy kitűnően érzem magamat Budaörsön és könnyen tudok azonosulni a klub elképzeléseivel. Őszintén örülök neki, hogy sikerült mindenben megállapodni és itt maradhatok. Hála Istennek teljesen egészséges vagyok, már nagyon várom, hogy a meccseken is bizonyíthassak, ám valószínűleg erre még a nyárig várni kell. Addig is dolgozok ezerrel, hogy a lehető legjobb formában tudjak visszatérni – mondta a 29 esztendős jobbszélső, aki pályafutása során Dunaújvárosban és Székesfehérváron kétszer, Veszprémben egyszer szerepelt.

A másik új szerzemény a 21 éves Kemény Dóra, aki ugyancsak Dunaújvárosban szerepelt legutóbb. Az átlövő végigjárta a korosztályos csapatokat nem csak klub, hanem válogatott szinten is. Azonban nemrég keresztszalag-szakadást szenvedett, s sérülése után Budaörsön tér vissza. A Budaörs a szezon végéig számít Kemény Dórára.

– Nagyon pozitívan érkeztem Budaörsre, örülök neki, hogy egy új impulzust és egy jó lehetőséget kapok. A keresztszalag szakadásom után Dunaújvárosban sajnos kevesebb időt töltöttem a pályán, mint amennyit szerettem volna. A lábam ma már 100%-os, fizikálisan és pszichésen is erősebbnek érzem magamat, mint korábban. Jóban vagyok egy-két lánnyal a budaörsi keretből, tőlük sok jót hallottam a klubról. Szimpatikus csapat, ami szakmailag is teljesen rendben van. Bízom benne, hogy sikeres időszak előtt állunk – fogalmazott Kemény Dóra.

Címkék