“Zöld úton a Kék Bolygóért”

FÖLD 21 “Zöld úton a Kék Bolygóért” címen március 8-án 10 órakor nyílik bolygóbarát életmód és NATURA 2000 természetvédelmi kiállítás az Érdi Teleki Sámuel Általános Iskolában a The Explorer Society ismeretterjesztő alapítvány és az Érdi Polgári Természetőrség szervezésében.

Hasonló tartalmaink:

“A kiállítás szeretné felhívni a figyelmet a globális környezet-és természetvédelmi kérdések fontosságára, valamint a lokális cselekvés lehetőségére”, írta dr. Palkó Zsolt, az Érdi Polgári Természetőrség vezetője az Érd Most!-hoz eljuttatott közleményében. “A XXI. század döntő jelentőségű, hogy újra harmonikusabb és természetesebb kapcsolat alakuljon ki Bolygónk és az emberiség között, különben a környezetünk és az életünk is drámaian megváltozik. “Nincs “B” terv, mert nincs “B” Bolygó.”

A kiállítás anyaga egyrészt az Érdi Polgári Természetőrség és az ÖkoPark Közösség az Érd-Sóskúti-fennsík, Natura 2000 természetvédelmi területének növényeiről és a hulladékszennyezésről  készült fotóiból, Gerner Szonja felvételeiből áll, másrészt pedig a budaörsi Auchan Áruház és a Föld Napja Alapítvány kiállítása a fenntartható és jövőtudatos életmódról, a klímaváltozás hatásairól.

A kiállítás március 22-éig látogatható.

Címkék