Nyerni kell!

Az NB III Nyugati csoportjának 17. fordulójából elhalasztott mérkőzést pótolja az Érdi VSE a Pénzügyőr SE vendégeként március 14-én, 14.30-kor Pasaréten (1026 Budapest, Pasaréti út 124-126.).

Hasonló tartalmaink:

Az időjárási viszonyok és a pálya alkalmatlansága miatt számos mérkőzést el kellett halasztani a tavaszi idény első körében, így Limperger Zsolt együttese végül az Ajka ellen kezdte meg a 2018-as tétmérkőzések sorát.

Az aktuális ellenfélre azonban jó emlékekkel gondolhatnak vissza az érdiek, miután a bajnokság második körében, hazai környezetben tükörsima, 5–0-s győzelmet arattak.

Persze, azóta több mint fél év telt el, Varga Balázs legénysége télen kisebb vérfrissítésen esett át, hiszen hat új játékossal vágtak neki a szezonnak. A kapus Ivancsics Alex Kozármislenyből, Csicsvári Milán Putnokról, Fekete Marcell és Horváth Péter Pécsről, Ablonczy Gerjén Hódmezővásárhelyről, Havasi Dániel pedig Vácról került Pasarétre. Mind a hat játékos kezdőként kapott lehetőséget a PSE legutóbbi bajnokiján, a Puskás Akadémia FC II ellen 4–0-ra elveszített mérkőzésen.

A „fináncok” jelenleg tizenkettedik helyen állnak a tabellán öt győzelemmel, két döntetlennel és tíz vereséggel. Eddigi meccseik során 21 gólt lőttek és 33-at kaptak.

Az érdiektől csak Pál Szabolcs nem lesz bevethető, aki vakbélgyulladása után lábadozik, de várhatóan már a következő hetekben visszatérhet.

„Bízom benne, hogy jobban fogunk játszani, mint legutóbb. A héten sikerült füvön edzenünk. Hajtós társaság a Pénzügyőr, úgy tudom, a pálya kicsit kisebb, mint a miénk. Szeretnénk jobban játszani és megszerezni a három pontot, ez a legfontosabb” – fejtette ki várakozásait Limperger Zsolt.

A március 14-én, 14.30-kor kezdődő mérkőzést az erdivse.hu-n ezúttal is élőben közvetítjük. A játékvezető: Jakab Géza, segítői: Schweighardt Dániel és Rózsa Dávid lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 17. fordulóból elhalasztott mérkőzés
03.14., 14.30: Pénzügyőr SE–Érdi VSE

(Fotó: Balogh István)

 

Címkék