Lezárták az évet a véndiákok

Véget értek a küzdelmek a Suli Kézilabda Utánpótlás Program (SKUP) „véndiák” korosztályában.

Hasonló tartalmaink:

Gazdára találtak az érmek az idei szezon Suli Kézilabda Utánpótlás Program „véndiák” torna záró fordulójában. Az eredményhirdetésen a fiatal játékosok Mórás Zsolttól, Érd MJV Önkormányzat Sport Bizottságának elnökétől, Rácz Marianne-tól, az ÉRD NB I-es csapatának kapusedzőjétől, illetve a felnőtt együttes tagjaitól: Gávai Szonjától, Klivinyi Kingától, Kiss Nikolettől és Reizinger Sárától vették át az ajándékokat, emléklapokat, okleveleket és az érmeket.

Ismét egy fantasztikus SKUP játéknapon bizonyíthattak azok a 4-5-6.-os lelkes diákok, akik a Suli Kézilabda Utánpótlás Programban eltöltött két év alatt annyira megszerették ezt a sportágat, hogy délutáni edzések keretein belül folytatják a kézilabdát. A SKUP „véndiák” torna első két fordulójában kialakult a helyosztó mérkőzéseinek menetrendje. A programban résztvevő iskolák közül 8 intézmény, összesen 25 csapata – 14 lány és 11 fiú – vett részt a három fordulós megmérettetésen, ahol három versenyen kívül induló együttes is színesítette az eseményt. Az ÉRD Arénában két pályán, 25 mérkőzésen, közel 350 fiatal kézilabdázó küzdött az érmekért, akik az előző évekhez hasonlóan, idén is egyenpólóban játszhattak az UNIQA Biztosító Zrt.-nek köszönhetően. A hagyományokhoz híven ezúttal is a Rózsaszín Síp akcióban nevelkedett utánpótlás játékosaink ügyeltek a mérkőzések sportszerűségére.

A háromfordulós torna zárásaként az ünnepélyes eredményhirdetésen minden gyerek egy ajándék könyvjelzővel és sok új élménnyel gazdagodott, illetve kiosztásra kerültek az emléklapok, és a dobogós helyezetteknek az oklevelek és az érmek. A kis hölgyeknél a Batthyány 2-es csapata győzedelmeskedett, míg a fiatal uraknál a Százhalombatta 2-es alakulatának nyakába kerültek az aranyérmek.

SKUP “véndiák” torna 2017/2018 végeredmény
Lányok
1. Batthyány 2, 2. Kőrösi 2, 3. Batthyány 1, 4. Százhalombatta 1, 5. Sóskút 1, 6. Biatorbágy 1, 7. Pusztazámor, 8. Érdliget, 9. Batthyány 3, 10. Kőrösi 1, 11. Sóskút 2, 12. Biatorbágy 2, 13. Sóskút 3,
Versenyen kívül: Anna VK

Fiúk
1. Százhalombatta 2, 2. Százhalombatta 1, 3. Teleki, 4. Sóskút 1, 5. Érdliget, 6. Sóskút 2, 7. Biatorbágy 1, 8. Biatorbágy 2, 9. Pusztazámor
Versenyen kívül: Anna VK, Kőrösi VK

​fotó: handballerd.hu

 

Címkék