Nem sikerült a továbbjutás

A negyedik korcsoportos fiúk nagypályás diákolimpiai floorball országos elődöntőit tartották a Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában.

Hasonló tartalmaink:

Hét csapattal, a házigazdák mellett a Mosonmagyaróvárral, a Kömlővel, a Komárom két csapatával, Remetekertvárossal és Szigetszentmiklóssal tartották a Batthyány tornacsarnokában a negyedik korcsoportos fiúk nagypályás floorball országos diákolimpiai elődöntőjét.

Az érdiek a rivális szigetszentmiklósiaktól kezdésként 5–0-ra kaptak ki, de a csoportküzdelmek további két meccsét a komáromiak és kömlőiek ellen 4–1-re és 5–0-ra nyerték, így továbbjutottak a kvartettből. A keresztjáték során az U15-ös bajnokság győztesével, a Remetekertvárossal találkoztak a batthyánysok, akik ellen ugyan szoros meccset vívtak, de 2–0-ra kikaptak.

Aztán jött a másik komáromi együttes a bronzéremért, akik 35 másodperccel a mérkőzés vége előtt mentették büntetőpárbajra a z érdiek elleni összecsapást, ám a büntetők során az érdiek higgadtságukkal és technikás lövéseikkel nyertek és bronzérmesként zártak, amellyel viszont nem jutottak az országos döntőbe.

Címkék