Klivinyi Kinga távozik

Saját közösségi oldalain búcsúzott el csapattársaitól és az ÉRD szurkolóitól Klivinyi Kinga.

Hasonló tartalmaink:

A több mint ötvenszeres válogatott balátlövő 2013-ban csatlakozott az ÉRD-hez a Vác együttesétől, s Szabó Edina gárdájában két Magyar Kupa-ezüstérem mellett öt bajnoki és egy MK-bronzérmet szerzett. Klivinyi Kinga a hazai porondon 130 mérkőzésen lépett a pályára, ezek alatt 607 góllal segítette az ÉRD-et, míg nemzetközi szinten harminc meccsen 156-szor volt eredményes.

Klivinyi a női junior válogatott elleni mérkőzés hajrájában, nagyarányú érdi vezetésnél vállsérülést szenvedett, miután két korosztályos válogatott esett rá, ezt követően meg is műtötték, s rehabilitációja zajlik.

Tavaly nyáron az FTC már ajánlatot tett az ÉRD klubvezetésének Klivinyi átigazolására, ám ezt akkor nem fogadták el.

„Kedves Érdi Szurkolók

Köszönöm azt a mérhetetlen sok szeretetet, kedvességet, biztató szót és a csokikat, ajandékokat, amiket tőletek kaptam az itt eltöltött 5 év alatt. Köszönöm, hogy minden meccsünkön ott voltatok velünk, hangotokat és energiátokat nem kímélve, szurkoltatok nekünk. Köszönöm, hogy velünk ünnepeltetek győztes mérkőzések után és hogy a nehezebb pillanatokban is velünk voltatok. Végül, de nem utolsósorban Köszönöm, hogy megismerhettelek benneteket. Sok sikert kívánok a továbbiakban! Hiányozni fogtok” – írta ki a legnagyobb közösségi oldalra Klivinyi Kinga.

A távozásának bejelentése után Klivinyi még nem hozta nyilvánosságra, hol folytatja, ám a pletykák szerint követi barátját, Debreczeni Dávidot és ő is az FTC-hez igazol.

Részletek itt és itt.

Fotó: handballerd.hu

 

Címkék