Két ezüst Vecsésről!

Az Érdi Box Klub mindkét versenyzője pontozásos vereséget szenvedett, így Sipos Richárd és Szigetvári Bendegúz is ezüstéremmel térhetett haza a vecsési Varga Viktor Emlékversenyről.

Hasonló tartalmaink:

Sipos Richárd a serdülők 56 kilogrammos súlycsoportjában volt érdekelt, ahol hárman voltak, s az elődöntőt az első menetben döntő fölénnyel megnyerő szegedi ellenféllel csapott össze a döntőben.

„Ricsi végigbokszolta vele a három menetet, egy nagyon jó mérkőzést vívtak, ahol Ricsi sajnos pontozással kikapott. Ricsi nemrég Budapest-bajnok lett, így ez is mutatja, hogy fejlődik, sokat lépett előre” – mondta Dobrádi Zsolt, az ÉBK vezetőedzője a végül ezüstérmes Sipos Richárdról.

Az érdiek másik indulója a juniorok 57 kilós súlycsoportjában érdekelt Szigetvári Bendegúz volt, aki azzal a Zúró Zsolttal csapott össze, akitől korábban, az Utánpótlás Magyar Kupa elődöntőjében kikapott.

„Sajnos itt is pontozással alulmaradtunk. Bendi nagyon szép találatokat vitt be, de azért kapott is, így jogos az ellenfél győzelme, viszont Bendi is minden elismerést megérdemel, mert egy rendkívül rutinos, nemzetközi tapasztalattal rendelkező versenyzőtől kapott ki. Azt gondolom, nemsokára felül tud rajta kerekedni, nem kell túl sok, hogy az ő kezét emeljék a magasba” – fogalmazott Szigetváriról Dobrádi Zsolt.

Az érdiek legközelebb a július elején Mezőkövesden rendezett Matyó Kupán vesznek részt, majd kisebb pihenőre vonulnak, mielőtt szeptemberben rendezik a junior országos bajnokságot, aztán októberben a serdülő ob-t, illetve a junior Európa-bajnokságot.

Címkék