A focisták legyőzték a pólósokat

Az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapata számára véget ért a szezon, ezért a hagyományokhoz híven ismét vízbe szálltak a labdarúgók, akik az ÉRD Arénában a Budapesti Honvéd SE-Érd 2005-ös alakulatával csaptak össze egy barátságos találkozón.

Hasonló tartalmaink:

Kertész Ferencék a bronzéremmel véget érő NB III-as idényt követően a BHSE-Érd 2005-ös együttese ellen szálltak vízbe az ÉRD Arénában, ahol több újoncot is avattak a focisták, hiszen Kalmár Domonkos például első ízben ugrott vízbe a fiatal pólósok ellen, valamint több utánpótlás-játékos is vízbe csobbanhatott, így például az U19-es Pintér Olivér, vagy az U13-as Nikolics Balázs, illetve a csapat motorja, Kertész Bence.

Az Érdi VSE ügyvezető elnökeként és a BHSE-Érd szakosztályvezetőjeként is tevékenykedő Novák Ferenc által dirigált mérkőzésen a focisták ragadták magukhoz a kezdeményezést, hiszen a két Kertész, Bence és Ferenc góljaival megléptek a házigazdáktól, akik ezt követően viszont többször egyenlítettek, vagy éppen fordítottak.

A jó hangulatú, ám sok energiát igénylő találkán a labdarúgók kapujában az egyébként is kapuhoz szokott kapus(edző) Nagy Endre mellé a technikai vezető, Molnár László is remek védésekkel csatlakozott, amelynek köszönhetően a VSE-nek állt a zászló. Legalábbis egy darabig, mert a „rendes játékidőt” már a pólósok nyerték, azonban a labdarúgók kértek hosszabbítást (na meg levegőt), ez alatt pedig megfordították és egy góllal megnyerték a meccset.

Címkék