Tizedik éve Parkoló

Tizedik éve már, hogy a Szociális Gondozó Központ megrendezni nyári Parkoló programját a gyerekeknek, tinédzsereknek. Idén egy kicsit másképp parkolózhatnak a diákok: erre a hétre  napközis élménytábort szerveztek az 1-6. osztályosoknak, a nagyobbakat pedig jövő hétfőtől augusztus 14-ig meghosszabbított nyitva tartással, változatos programokkal várja az ifiklub. Az e heti tábor létszáma már betelt, de a jövő hétfőn kezdődő programokra mindenkit szeretettel várnak.

Hasonló tartalmaink:

– Az öt napos napközis táborra olyan élménydús programot igyekeztünk összeállítani, amely nemcsak kulturális, hanem szórakoztató élményeket is nyújt a fiataloknak: ellátogatunk a Minipolisba, az állatkertbe, moziba, megnézzük a Hősök terét, az Országházat, a budai Várat – mondta az ÉrdMostnak Rákosi Aglája, a program koordinátora. Természetesen nem maradhatott el az érdi kirándulás sem: az első, ismerkedős napon a sportjátékok, kézműveskedés mellett a kutyavári romhoz sétáltak el a gyerekek.

dav

Az egész napos programokat főleg hátrányos helyzetű gyermekeknek szervezték, nemcsak a belépőket és az útiköltséget, hanem a harapnivalókat is a szervezők finanszírozták, az önkormányzat támogatásával.

dav

Liliána és Szandi régi ismerősök, ötödikbe mennek. Nagyon szeretnek kézműveskedni, no meg új barátokat szerezni.
– Az állatkertet, a Minipoliszt és a mozizást várjuk már nagyon. Szeretnék jönni a többi foglalkozásra is a nyáron – mondták mosolyogva.

dav

Mert ha a tábornak pénteken vége is, az ifiklub jövő hétfőtől augusztus 24-ig nyári nyitvatartással, változatos programokkal – no meg frissítőkkel, harapnivalókkal – várja majd a fiatalokat. Kirándulásokat, kortárs segítő képzést, augusztus 21-től pedig drámatábort szerveznek a nagyobb diákoknak.

dav

Az ifiklubos programokra nem kell regisztrálni, azok kötetlenek, így nem kötelező minden nap részt venni rajtuk, ki-ki kedve szerint csatlakozhat majd akár egy-egy délelőttre, délutánra is. Egyetlen megkötés, hogy tizennégy év alatti gyerekeket csak szülői engedéllyel fogadnak a szervezők.

A Szociális Gondozó Központ Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda elérhetősége: 2030 Érd, Emma u. 8. Tel.: 06/23-362-240
Nyitva tartás június 18-tól augusztus 24-ig:
H-Cs: 9.30-16.00
P: 9.30-14.00

Címkék