Lecsófőző fesztivál: még lehet nevezni!

Augusztus 9-éig még lehet nevezni a hagyományos érdi lecsófőző fesztiválra, amit augusztus 23-án rendeznek a parkvárosi napközis táborban. Idén a lecsófőzés mellett sportnapot is szerveznek az időseknek. A fesztiválra nevezhetnek nyugdíjasklubok, idősotthonok, baráti társaságok, és azokat is várják, akik csak szurkolnának, hiszen a sok finom lecsót meg is kell enni.

Hasonló tartalmaink:

A lecsófőző fesztiválon hatvan év feletti, állandó érdi lakcímmel rendelkezők indulhatnak.  A nyersanyagot (paprika, paradicsom, hagyma, kenyér), a tüzelőt, tányérokat, evőeszközt az Idősügyi Tanács biztosítja, az egyéb hozzávalók, valamint a bogrács, bográcsállvány, konyhai eszközök, kempingasztal és székek, esetlegesen sörpadok biztosítása a csapatok feladata.

Természetesen várják a nem versenyző nyugdíjasokat is, hiszen a lecsót el is kell fogyasztani. Aki nem főz lecsót, sakkozhat, kártyázhat, pingpongozhat.

Előzetes jelentkezés alapján a szervezők különbusz-járatot biztosítanak, ami a buszpályaudvarról indul, és az alábbi megállóhelyeken veszi fel az utasokat: Stop Shop, Széchenyi tér, Gellért utca, Vincellér utca, Bem tér.

A versenyre csak előzetesen lehet nevezni augusztus 9-ig a tassi.beata@szepesmk.hu e-mail címen. A szurkolók augusztus 16-ig jelentkezhetnek a 06 23/365-490/101-es telefonszámon, jelezve, hogy autóbuszt kívánnak-e igénybe venni.

Minden érdeklődőt szeretettel vár Érd Megyei Jogú Város Idősügyi Tanácsa.

(Fotó: archív)

Címkék