M0: átütemezték a korlátozással járó munkákat

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában megújul a Csepel-Szigetszentmiklós összekötő út mintegy 4,8 kilométeres szakasza, a projekt részeként pedig új körforgalom épül az M0 csomópontban. Az építési munkákhoz kapcsolódóan a korábbi terveken változtattak a szakemberek, és a korlátozással járó munkákat csütörtök-péntek helyett szombat-vasárnapra ütemezték át.

Hasonló tartalmaink:

A Csepel–Szigetszentmiklós összekötő úton épülő új körforgalom májusban indult munkálatai újabb fázisához érkeztek, ezért szeptember 22-én, szombat reggeltől szeptember 23-a, vasárnap a kora esti órákig az M0-s autóút feletti híd és az épülő körforgalom közötti szakaszon félpályán jelzőlámpás-jelzőőrös irányítás mellett haladhat majd a forgalom.  Így a korábbi tervekhez képest a korlátozással járó munkákat a hétköznapokról átütemezték a hétvégére a szakemberek, hogy a forgalmat a lehető legkisebb mértékben zavarják. A munkák átütemezése ugyanakkor a projekt tervezett befejezési határidejét nem változtatja meg.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről, lehetséges kerülőútvonalakról a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

(Magyar Közút Nonprofit Zrt.)

 

Címkék