“Nem szabad lebecsülnünk a Pénzügyőrt”

 Az NB III Nyugati csoportjának 10. fordulójában, október 14-én, 14.30-tól az Érdi VSE a Pénzügyőr SE-t látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen. A mérkőzést az erdivse.hu/elo-kozvetites oldalon közvetítjük!

Hasonló tartalmaink:

Limperger Zsolt együttese az FC Ajka elleni rangadó után javíthat a sereghajtó fővárosiak ellen. Az érdiek kilenc mérkőzés után öt győzelemmel, két döntetlennel és két vereséggel a tabella második helyét foglalják el, míg a PSE új vezetőedzőjével, Hevesi Tamással egy győztes meccs mellett kétszer játszott döntetlent és hatszor hagyta el vesztesen a játékteret. Továbbá a hétvégén a vendégek mestere eltiltás miatt csak a lelátóról nézheti a mérkőzést.

A két együttes tavalyi mindkét összecsapását az érdiek nyerték, az Ercsi úton 5–0-ra, Pasaréten 2–1-re győztek Pallagi Botondék.

– Az első és legfontosabb dolog, hogy nem szabad lebecsülnünk a Pénzügyőrt. Ez lesz a kulcsa a hétvégi mérkőzésnek. Úgy gondolom, az Érd jobb játékerőt képvisel, mint a Pénzügyőr, de ha ez nem csak szavakban realizálódik, akkor a három pont itthon fog maradni. Ha pedig nem, akkor egy nagyon kellemetlen élményben lesz részünk – fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Az Érdi VSE-Pénzügyőr SE mérkőzést október 14-én, 14.30-tól rendezik az Ercsi úti Sporttelepen (2030 Érd, Ercsi út 34.).

NB III, Nyugati csoport, 10. forduló

10.14., 14.30: Érdi VSE–Pénzügyőr SE

(kép: Balogh István)

Címkék