Nagy lehetőség maradt ki…

2:0-s vezetésről szenvedett vereséget a Delta RSE Érd az NB II-es női röplabda-bajnokság Közép csoportjának 4. fordulójában. Tátrai Zsanették nagyon közel álltak a második győzelmükhöz, de kikaptak a Tatabányai RSE vendégeként.

Hasonló tartalmaink:

Felcserélt pályaválasztói jog mellett Tatabányán játszotta negyedik mérkőzését a Delta RSE Érd női röplabdacsapata. Majdnem háromszettes sikert aratott az érdi együttes a TRSE ellen. Dömötör-Mátrai Beáta lányai az első szettben 25:16-ra, a másodikban pedig 25:21-re bizonyultak jobbnak ellenfelüknél. A harmadik játékrészben feltehették volna azt a bizonyos pontot az i-re a tigrisek, azonban a Tatabánya nem hagyta ennyiben és 25:22-es szettgyőzelmével visszajött a meccsbe. Olyannyira, hogy ezután a negyedik felvonást is megnyerte, méghozzá 25:16-ra. A bajnoki végkimenetele a sorsdöntő ötödik, rövidített szetten múlt, amit a TRSE nyert 15:12-re.

A Delta RSE Érdnek nagy sansza volt a szezonbeli második győzelmének elérésére, de nem tudott élni a lehetőséggel, így nyolcadik helyen áll a tizenkét csapatos bajnokságban.

Az érdiek a bajnokság ötödik körében október 27-én, szombaton, 16 órától a Közgáz SC vendégeként lép pályára, míg a következő hazai találkozóra november 3-án kerül sor, amikor az érdiek a Hercules SE-t fogadják a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban.

Női NB II, Közép csoport, 4. forduló
Delta RSE Érd–TRSE 2:3 (16, 21, –22, –16, –12)
Delta:Tátrai, Tombor, Hainzmann, Laub, Végh, Gál, Darvas, Flach, Baumann, Nagy, Jakab, Csörgi. Vezetőedző:Dömötör-Mátrai Beáta.

További, az egyesülettel kapcsolatos hír, hogy a Delta U19-es fiú csapata az Országos Ifjúsági Bajnokság aktuális fordulójában két mérkőzést is játszott Szolnokon. Az érdiek előbb sima meccsen 3:0-ra győzték le a VRC Kazincbarcika második csapatát, majd 3:1-re kikaptak a GLP Nyíregyházától.

Címkék