Felhívás: Érd Kiváló Sportolója Díj, Érd Kiváló Sportcsapata Díj

Az Érd Kiváló Sportolója Díj és az Érd Kiváló Sportcsapata Díj adományozásával az önkormányzat kifejezi elismerését az érdi általános és középiskolák azon tanulóinak, valamint az érdi sportszervezetek általános és középiskolás korú sportolóinak, akik kiemelkedő sportteljesítményükkel öregbítették Érd Megyei Jogú Város hírnevét.

Hasonló tartalmaink:

Az Érd Kiváló Sportolója Díj azoknak a diákoknak adományozható, akik egyéni, vagy csapatsportágban országos diákolimpián vagy országos bajnokságon 1. helyezést értek el, illetve válogatott kerettagok.

Az Érd Kiváló Sportcsapat Díj azoknak a csapatoknak adományozható, akik a szakszövetség által kiírt csapatsportágban országos diákolimpia országos döntőjén 1-3. helyezést értek el vagy országos bajnokságon 1-3. helyezést értek el.

Érd Kiváló Sportolója Díj és az Érd Kiváló Sportcsapata Díj odaítélésére a köznevelési intézmények vezetői, valamint a sportszervezetek vezetői tehetnek javaslatot.  A köznevelési intézmények vezetői, valamint a sportszervezetek vezetői az elismerések adományozása érdekében évente egy személyre és egy csapatra tehetnek javaslatot. A javaslatokhoz az elért eredményekről, a válogatottságról a sportág országos szakszövetségének, illetve a Magyar Diáksport Szövetségnek az igazolása szükséges. Az elismerés adományozásáról a Sport és Ifjúsági Bizottság dönt.

A javaslatokat a Sport és Ifjúsági Bizottságnak címezve, a Polgármesteri Hivatal Humán Irodáján (2030 Érd, Budai út 8.) kell benyújtani. Bővebb információt Havril Károly sportreferens nyújt a következő elérhetőségeken: 06/23/522-344 telefonszámon, havril.karoly@erd.hu.

A benyújtás határideje: 2018. december 21.

 

                                   Sport és Ifjúsági Bizottság

 

Címkék