Rendkívüli ülés

Rendkívüli ülést tartott Érd Megyei Jogú Város Közgyűlése csütörtökön délután a Polgárok Háza dísztermében. A Közgyűlés napirend előtt Sóskút képviselő-testületével közösen döntött egy terület átadás-átvételről valamint ezt követően három napirendi pontot tárgyaltak a képviselők. Többek között a Riminyáki úti óvoda Gyula utcába történő átköltöztetése mellett döntött a testület.

 

 

Lejár a határidő

Lejár a határidő. Június végéig mindenkinek rá kell kötnie a csatornahálózatra Érden – hívják fel a figyelmet szakemberek. Aki ezt nem teszi, annak talajterhelési díjat kell fizetnie. Az érdi csatornatársulat elnökhelyettese arról tájékoztatott: az április végi határidőt egy hónappal meghosszabbították, mert sokaknál volt technikai probléma. Simó Károly hozzátette: az új határidőt már nem hosszabbítják meg, ezért érdemes még időben felvenni a kapcsolatot a kivitelezővel.

 

 

Nőtt a foglalkoztatottak száma

Újabb és újabb adatok támasztják alá, hogy Magyarország jobban teljesít a foglalkoztatás terén, mint korábban – hangsúlyozta Kocsis Máté. Tovább nőtt a foglalkoztatottak száma, immár 4,1 millió fő felett van – jelentette ki a KSH adataival összefüggésben a Fidesz kommunikációs igazgatója.  Hozzáfűzte: az év elején a foglalkoztatottak száma átlépte a 4 milliót, és ez a szám azóta tovább emelkedett.

 

 

Ökumenikus istentisztelet

Ökumenikus istentiszteletet tartottak tegnap este az Érdligeti Református Egyházközség Duna utcai templomában. Az istentiszteleten elsősorban az érdi baptista és református gyülekezetek lelkipásztorai illetve tagjai vettek részt.

 

 

„Tedd oda” program

„Tedd oda”. Ezzel a címmel tartott az egyik mobilszolgáltató cég projektnapot a sóskúti Andreetti Károly Általános és Művészeti Iskolában. A program közel 80 tanuló bevonásával zajlott, amely során a helyes internethasználatra és annak veszélyeire hívták fel a gyerekek figyelmét.

 

 

Időjárás

Szombaton reggel nyugaton, északnyugaton lesz kevesebb felhő az égen, máshol kelet felől megvastagodik a felhőzet. Továbbra is többfelé élénk, erős lesz az északi-északnyugati szél. Hűvösebb lesz a hajnal, 6 és 11°C közé csökken a hőmérséklet. Napközben a nyugati tájakon lesz kevesebb felhő az égen, máshol erősen felhős, borult idő várható, a keleti tájakon néhol kisebb eső is kialakulhat. Többfelé szeles marad az idő, a csúcshőmérséklet pedig 17 és 20°C körül alakul.

 

 

Hasonló tartalmaink:
Címkék