Árokburkolás a Mecset utcában

Megkezdődött és rendben zajlik a vízelvezetés kiépítése Ófaluban a Mecset utcában. A beruházás 5 millió Ft-os képviselői keretből valósul meg. A részletekről a terület képviselője, Antunovits Antal adott tájékoztatást híradónknak.

 

 

Közeleg az utolsó határidő

Közeleg az utolsó határidő. A hónap végéig rá kell kötni a csatornahálózatra Érden. Április vége volt az előző határnap, de mivel sokaknál volt technikai probléma, és feltorlódott a kivitelezők munkája, két hónappal kitolták. Újabb hosszabbításra már nincs lehetőség, így aki nem csatlakozik a hálózatra határidőig, utána talajterhelési díjat kell fizetnie. Simó Károly, az Érdi Csatornamű Társulat elnökhelyettese korábban arról tájékoztatott: akár több tízezer forint is lehet havonta a többletköltsége annak, aki elmulasztja a rákötést.

 

 

Művészeti gálaest

Művészeti gálaestet tartottak a Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnáziumban. A diákok ez alkalommal is változatos produkciókkal készültek, volt ének, vers és táncbemutató is az esten.

 

 

Projektnap a VMG-ben

Segítségre szorulók, segítségre szorulok címmel tartottak projektnapot a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban szerdán. A rendezvény keretében a fiatalok érintő és érdeklő témákról hangzottak el előadások.

 

 

Bronzérmes a kosárcsapat

Újabb érdi bajnoki éremről számolhatunk be, ugyanis a Pest megyei bajnokságban szereplő Treff 07 SE bronzérmet szerzett. A bronzmérkőzés első összecsapásán már jelentős, 16 pontos előnyre tettek szert a mienk, így a szerdai, hazai visszavágón csak annyi volt a dolguk, hogy megőrizzék ezt az előnyt. A Treff szoros mérkőzésen ismét felülmúlta ellenfelét, így kettős győzelemmel szerezte mag a harmadik helyet.

 

 

Időjárás

Pénteken reggel még a délkeleti tájakon fordulhat elő egy-egy zápor, máshol változóan felhős időre ébredhetünk. Északkeleten lehet élénk az északi, északkeleti szél. A minimum-hőmérséklet 12 és 18°C között alakul. Napközben a sok napsütés mellett időnként megnövekedhet a gomolyfelhőzet, a nyugati, délnyugati tájakon pedig egy-egy zápor, zivatar sem kizárt. Élénk lesz az északnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 25 és 29°C között alakul.

 

 

Hasonló tartalmaink:
Címkék