A csatornázás “B” programjában számtalan helyszínen épülhetnek aszfaltos utcák a városban. Ezekkel a munkálatokkal a kialakított szennyvíz-elvezetési hálózat megvédése a cél, de a lakosság nagy örömére így a közlekedési feltételek is javulnak a város egyes területein. A Fűzfa utca egy közel 800 méteres szakaszán is munkálatokra lehet majd számítani.

Hasonló tartalmaink:

 

Az érintett szakasz kiválasztásakor a legfontosabb szempont a felszíni víz okozta problémák megszüntetése volt. A korábbi években, a választókerületben számos helyen volt útépítés, azonban a terület domborzati adottságai miatt sok utcában hasonló a helyzet, mint a Fűzfa utcában. A pénzügyi lehetőségek szűkösek, így csak lépésről lépésre lehet haladni a munkálatokkal – tette hozzá Kéri Mihály.

A választókerület képviselője beszélt környék adottságairól is, kiemelte, hogy ez is egy olyan területe Érdnek, ahol az elmúlt közel másfél évtizedben a beköltözéssel arányosan nem lehetett fejleszteni az infrastrukturális feltételeket. Szerencsére a csatornázás hozott javulást az elmúlt években, hiszen bizonyos mértékben a munkálatok utáni helyreállításnak köszönhetően jobb minőségű utakon járhat lakosság.

Kéri Mihály hozzátette, hogy a Fűzfa utcában napokon belül elkezdik az érintett szakaszon az aszfaltozást és várhatóan július végéig be is fejeződnek a munkálatok.

 

Would you like to replay the video?

 

 

 

Címkék