A gyermeknek mese kell. Ez a szlogenje az idei napközis tábornak, amelyet Parkvárosban tartanak. A táborban minden héten ismert mesefilmek megelevenítésével, játékos formában történő feldolgozásával foglalhatják el magukat a gyerekek. Az e heti turnus kiemelt témája a robotok.

 

 

14_07_29_tabor_1Hétfőn kezdődött meg a nyári napközis tábor hatodik hete, amely ez alkalommal is tartalmas elfoglaltságot kínál a résztvevő gyermekek számára. A változatos programok központi témája a mesevilág, erre felfűzve találhatják meg a gyerekek a számukra legkedvesebb elfoglaltságokat a tábor területén. Az e heti turnus középpontjában a robotok állnak.

Az előzetesen megszervezett programokat az időjárás olykor-olykor felülírja, így a hét programjain is változtattak a szervezők. Szerdán délelőtt például a Magyar Földrajzi Múzeumba látogatnak a gyerekek, majd a Városi Sportcsarnokba mennek. A résztvevők minden foglalkozást nagyon élveznek.

A tábor az idei évben is nagy népszerűségnek örvend. Nonn Ilona elmondta, szinte az összes turnus telt házas. Már csak az utolsó turnusra várják a jelentkezéseket, 20 fő számára van még hely.

 

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék