Felújítás a Kincses Óvodában

Felújítási munkálatokat végeztek a mai napon a Dalkia Energia munkatársai a Béke téri Kincses Óvodában. Az energiaszolgáltató közel 50 munkatársa kerítést festett és az udvari játékokat is felújították.

Hasonló tartalmaink:

 A Dalkia Energia és az ÉRDHŐ munkatársai egy egész napos esemény keretében segítették a Béke téri Kincses Óvodába járó gyerekek környezetének csinosítását. A résztvevők az óvoda kérésének megfelelően elsősorban az intézmény udvari játékainak és kerítésének felújításán, lefestésén munkálkodtak.

A Dalkia Energia csoport Érden 1044 lakossági fogyasztót és 5 közintézményt lát el hőenergiával a város távhőrendszerén keresztül – mondta el az ügyvezető igazgató. Kovács Attila hozzátette: a vállalatcsoport 2011 óta van jelen Érden. A vállalat az elmúlt években mintegy 50 millió forint értékben modernizálta a rendszer elemeit: munkatársai az ellátásbiztonság erősítése érdekében két új kazánt telepítettek a városban, modernizálták a hálózat felügyeleti rendszerét és folyamatosan modernizálták a közintézmények hőközpontjait, amelyek közül elsőként éppen a Kincses Óvodáé újult meg.

A szolgáltató munkatársai késő délutánig tevékenykedtek az intézményben.

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék