A helyi választási bizottság hétfőn este sorsolással döntötte el, hogy a polgármester- és a képviselőjelöltek, valamint a nemzetiségi jelöltek milyen sorrendben kerüljenek fel a szavazólapra. A részletekről Mecsériné dr. Szilágyi Erzsébet jegyző adott tájékoztatást.

Hasonló tartalmaink:

 

 

Az ajánlóívek leadása után, hétfőn délután sorsolták ki a helyi választási bizottságok, hogy az október 12-i önkormányzati választáson milyen sorrendben követik egymást polgármester- és képviselőjelöltek a szavazólapokon. A testületek a sorsolás módjáról szabadon határozhattak. Azért hétfőn délután 4 óra után kezdődtek a sorsolások, mert ez volt a határideje annak, hogy a polgármester- és képviselőjelöltek leadják az íveken gyűjtött, őket támogató aláírásokat.

Városunkban, a 12 választókerületben átlagosan 5 jelölt van. A legtöbb jelölt a 4. számú választókerületben indul – mondta el Mecsériné dr. Szilágyi Erzsébet, jegyző.

Érden 5 polgármesterjelölt szerepel majd a szavazólapon. Az első helyen T. Mészáros András, a Fidesz-KDNP, második helyen Csengeri Attila a 20-30 Egyesület, harmadik helyen Veres Ferenc, független, a negyedik helyen Pulai Edina, a JOBBIK, ötödik helyen pedig Farkas Zsuzsanna független jelölt szerepel majd.

 

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék