Ajánló az Érd Tv Híradó 2014. október 7-ei adásából

 

 

Teherautó zuhant egy kocsira Érden

Teherautó zuhant egy autóra Érden a Felső utcában, a nem mindennapi baleset késő délelőtt történt. Egy lisztet szállító teherautó gurult ki egy udvarról, majd a lejtőn lefelé haladva maga alá szorított egy kisáruszállító kocsit – mondta el Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelemi Igazgatóság szóvivője. A kocsi az árokban landolt, a teherautó pedig félig-meddig rajta. A balesetben senki nem sérült meg, mindkét jármű üres volt. A helyszínen az érdi hivatásos tűzoltók dolgoztak. Helyszíni információk szerint a teherautót vélhetően egy bucka dobta meg gurulás közben, és így gyakorlatilag rázuhant a kocsira, amellyel egészen az árokig “csúszott” együtt.

 

 

Megemlékezés

A megújult Kálvin téri református templom kertjében emlékeztek hétfőn délután az aradi vértanúkra. Az október 6-i eseményen ünnepi beszédet mondott T. Mészáros András polgármester.

 

 

Folklór est

Folklór estet tartott az Érdi Horvát Önkormányzat vasárnap este a Szepes Gyula Művelődési központban. A szervezők a rendezvénnyel ünnepélyesen is köszönetet kívántak mondani mindazoknak, akik segítették és támogatták a munkájukat.

 

 

Magyarok Vására

Hétvégén ismét megrendezték a Magyarok Vásárát a főtéren. A vásárt elsősorban azzal a céllal szervezték meg, hogy a magyar termelőktől, friss, magyar terméket vásárolhassanak az érdiek. A Magyarok Vásárán az árusok kizárólag házi készítésű portékát kínáltak megvételre.

 

 

Országos bajnokság

Két és háromtusa országos bajnokságot rendeztek az elmúlt hétvégén az Érd Arénában. A két napos megmérettetésen 350 egyéni induló és 140 váltó állt rajthoz.

 

 

Időjárás

Szerda reggel ismét találkozhatunk párás, ködös tájakkal. Többfelé ébredhetünk változóan felhős időre, de csapadék sehol sem várható. A Dunántúl északi felén a délkeleti szél továbbra is élénk marad. A legalacsonyabb hőmérséklet 7 és 13°C között alakul. A hajnali pára- és ködfoltok megszűnése után délebbre ismét többórás napsütésre számíthatunk, de északabbra a fátyolfelhők mellett időnként megjelenhetnek vastagabb felhők is, gyenge szitálás is előfordulhat. A Dunántúlon többfelé feltámad a szél, délután 18-23°C várható.

 

 

Hasonló tartalmaink:
Címkék