Óvodafejlesztés

A Diósdi úton a volt Széchenyi István Általános Iskola alsó tagozatos épületének helyére új óvodát tervez az önkormányzat. A tervekről és az elképzelésekről dr. Bács István polgármesteri főtanácsadó beszélt híradónknak.

 

 

Ünnepélyes átadó

Nemrégiben új helyre költözött a Polgármesteri Hivatal Humán Irodája, aminek hivatalos és egyben ünnepélyes átadására tegnap délelőtt került sor. Mint azt az Iroda vezetője elmondta, a feladatok ugyan nem változtak, a munkavégzés körülményei viszont annál inkább.

 

 

Időkapszula

Tárnokon 150 millió forintot meghaladó pályázati forrásból épül az új bölcsőde. A munkálatok még tavasszal kezdődtek, várhatóan a következő hetekben pedig be is fejeződnek. Az önkormányzat hangsúlyozva a beruházás jelentőségét a tárnoki óvodásokkal közösen egy időkapszulát helyezett el, amelyet majd 25 év múlva nyitnak fel.

 

 

Jubileumi ünnepség

Idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját az Érdi Lengyel-Magyar Kulturális Egyesület. A jubileumi alkalomból ünnepi összejövetelt tartottak az egyesület tagjai a Csuka Zoltán Városi Könyvtárban.

 

 

Választás 2014

Felhívjuk nézőink figyelmét, hogy az október 12-i önkormányzati választások érdi eseményeit, eredményeit egész nap nyomon követhetik a www.erdmost.hu internetes oldalon, valamint az Érd FM 101.3 műsoraiban. Választással kapcsolatos információkat, riportokat, friss híreket láthatnak az érdeklődő választópolgárok.

 

 

Hasonló tartalmaink:
Címkék