Informatika tanárok találkozója

Informatika tanároknak szóló találkozót tartottak a héten a Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnáziumban. Az Érdi Tankerület informatika tanárai vettek részt a programon, amelyen a diákokat is érintő aktuális kérdésekről is beszélgettek a pedagógusok.

 

 

II. Érd Szépe verseny

Elkezdődött a nevezés a II. Érd Szépe versenyre. A megmérettetésre nem csak Érdről, hanem a térség településeiről Diósdról, Törökbálintról, Százhalombattáról, Tárnokról, Sóskútról és Pusztazámorról is várják a jelentkezőket. A versenyre 18 és 25 év közötti hölgyek jelentkezhetnek. A nevezési határidő december 10. A II. Érd Szépe versenyről bővebben a www.erdszepe.hu oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

 

 

Iskolamissziós konferencia

Csütörtökön városunk adott otthont a Magyar Pünkösdi Egyház úgynevezett “Iskolamissziós konferenciájának”. Az érdeklődők hazai valamint nemzetközi példák alapján ismerkedhettek meg a protestáns keresztény felekezet oktatási-nevelési szolgálatával.

 

 

Gyógymasszázs az SZTK-ban

Új szolgáltatást indított Érden a szakorvosi rendelőintézetben a Buda-környéki Látássérültek Közhasznú Egyesülete. Péntekenként szakképzett gyógymasszőr várja elsősorban a sok ülő munkát végző vendégeket, valamint a reumatikus panaszokkal élőket.

 

 

Diabétesz Világnapja

November 14-én ünneplik a Diabétesz Világnapját. A betegség terjedésére ezen a napon számos esemény és közös séta hívja fel a figyelmet. A cukorbetegség helyes életmóddal, diétával és sporttal sok esetben megelőzhető.

 

 

Időjárás

Szombat reggel a Dunántúl fölött lesz több felhő, miközben a szélcsendesebb keleti, északkeleti országrészben többfelé képződhet ismét köd. A középső és déli tájakon derültebb területekkel is találkozhatunk. Többfelé megélénkül a délkeleti szél, hajnalra 3 és 9°C közé hűl a levegő. Napközben jobbára erősen felhős időre készülhetünk, de csapadék estig nem valószínű. A csúcshőmérséklet 10 és 16°C között alakul.

 

 

Hasonló tartalmaink:
Címkék