A 20 éves évforduló alkalmából

Létrehozásának huszadik születésnapját ünnepli idén az Érdligeti Református Egyházközség Alapítványa, amire egy három részes előadássorozattal emlékezik a gyülekezet. A tegnap este megtartott második előadás vendége, Dr. Lévai Anikó volt.

 

 

Filmklub vállalkozóknak

Filmklubot tartottak helyi vállalkozónak a Pest megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében Százhalombattán pénteken. A rendezvényen a résztvevők megismerkedhettek az üzleti coaching szolgáltatással is, amely a sikeresebb üzleti szereplés terén adott segítséget a térség vállalkozóinak.

 

 

Környezetvédelmi program

Az Egészség hét keretében környezetvédelmi tanórát tartott az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés egyik szakembere a Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában. A program során játékos feladatokkal tanulhatják meg általános iskolások, hogyan lehet újrahasznosítani a szelektíven gyűjtött hulladékot, italos kartont.

 

 

Kettős győzelem és továbbjutás

Kettős győzelemmel kvalifikálta magát kézilabda csapatunk az EHF Kupa legjobb 16 csapata közé, miután két mérkőzésen is legyőzte a svájci Spono Notwill együttesét. A nyolcad döntőket február elején rendezik meg, a nyolcad döntő párosítására a november 25-i sorsoláson derül fény.

 

 

Időjárás

Kedden reggel túlnyomóan borult időre ébredhetünk, helyenként intenzív esőre, záporokra is készülhetünk. Párás lesz a levegő, északon, északkeleten ködre is számítani kell. Többfelé élénk, erős lökések kísérhetik a keleti-délkeleti szelet. A legalacsonyabb hőmérséklet 5 és 10°C között alakul. Napközben is sokfelé várható további eső, zápor. A délkeleti szél élénk, többfelé erős lehet. A legmagasabb hőmérséklet 8 és 14°C között alakul.

 

 

Hasonló tartalmaink:
Címkék