Csaló faárusok, házalók

A rendőrség fokozott óvatosságra inti a lakosságot, hiszen illetéktelen személyek számos módszerrel próbálnak pénzt kicsalni, általában idős emberektől. A megnövekedett veszélyforrásokról Somodi Sándor, a Diósdi Rendőrőrs parancsnoka adott tájékoztatást híradónknak.

 

 

Új támogatási rendszer

A kormány célja a teljes foglalkoztatottság, ehhez pedig át kellett alakítani a támogatási rendszert – mondta Kurucz Éva kormányszóvivő. A kormányszóvivői sajtótájékoztatón Czibere Károly szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár bejelentette: az igazságos, átlátható és visszaélésektől mentes szabályozás 2015 márciusától lesz hatályos.

 

 

Szakmai nap pedagógusoknak

Ma délelőtt megtartotta szokásos, őszi szakmai-nevelési napját az Érdligeti Általános Iskola tantestülete. A pedagógusok az érzelmi intelligenciával kapcsolatban hallgathattak meg előadásokat.

 

 

Kulturális program az óvodában

Kulturális programot szerveztek a Kincses Óvoda Ófalusi Tagóvodájában a gyerekeknek. A rendezvényen Dévai Nagy Kamilla valamint a Labant előadóművész házaspár adott műsort a kicsiknek.

 

 

Tisztújító közgyűlés

Tisztújító közgyűlést tartottak szerdán az Érdi VSE elnöksége. Az ülésen Novák Ferenc személyében új elnököt választottak, és történt változás az elnökségi tagok tekintetében is. Mostantól 8 elnökségi tag segíti az egyesület munkáját.

 

 

Időjárás

Szombaton hajnalra többfelé képződik köd, amely napközben csak lassan oszlik fel, helyenként egész nap megmarad. Az ország nagy részén erősen felhős, párás idő várható, a ködös tájakon szitálás előfordulhat. Délnyugaton, délen szakadozhat fel a felhőzet. A szél mérsékelt lesz. Hajnalban -1 és +3°C, napközben 4 és 9°C várható.

 

 

Hasonló tartalmaink:
Címkék