Szelektív hulladékgyűjtés

Érd Megyei Jogú Város Közgyűlése novemberi ülésén tárgyalta a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés egész városban történő bevezetését. A 2015. január 1-jétől induló új szolgáltatás részleteiről Szamek Zsolt, az ÉTH Nonprofit Kft. ügyvezetője adott tájékoztatást.

 

 

Babakötvény-igénylő pontok nyílnak

Év végéig összesen 24 babakötvény-igénylő pont nyílik Magyarországon – mondta Kurucz Éva. A kormányszóvivő a Magyar Államkincstár elnökhelyettesével közösen tartott sajtótájékoztatón elmondta: az állam gondoskodásának köszönhetően, a babakötvény segítségével a mai gyerekek sokkal könnyebben tudnak kilépni a felnőtt életbe.

 

 

Nyílt nap az Érdligeti Iskolában

Nyílt napot tartottak ma délelőtt az Érdligeti Általános Iskolában. Az érdeklődő szülők a felső tagozatos osztályok tanóráiba nyerhettek bepillantást.

 

 

Szinkronúszó verseny

A Magyar Szinkronúszó Szövetség szervezésében az Érd Arénában került sor a XXI. Magyar Kupára. A megmérettetésre az ország számos pontjáról, sőt külföldről is érkeztek. Az év utolsó szövetségi viadalán immár a legfiatalabbak számára is versenyzési lehetőséget biztosítottak, így hat korosztályban küzdhettek meg egymással a sportolók.

 

 

Időjárás

Szerda reggel is erősen felhős, borongós időre ébredhetünk, de számottevő csapadék sehol sem várható. Többfelé pára, köd képződhet, mely helyenként tartósabban is megmaradhat. Nem lesz jelentős a légmozgás. A legalacsonyabb hőmérséklet -4 és +1 fok között alakul. Napközben folytatódik az erősen felhős, helyenként borongós, párás idő, csapadék és jelentős légmozgás nem lesz. 2 és 7 fok közötti maximum értékekre van kilátás.

 

 

Hasonló tartalmaink:
Címkék