Megújult a Fátyolvirág utca

Megújult Érdligeten a Fátyolvirág utca. Az Érdi Közterület-fenntartó Intézmény munkatársai az elmúlt időszakban térburkolattal látták el az utcát és a felszíni vízelvezetés is megoldódott a területen. A részletekről a választókerület képviselője, Kopor Tihamér adott tájékoztatást.

 

 

Vízhiány

Az Érd és Térsége Víziközmű Kft. tájékoztatja a fogyasztókat, hogy december 1-jén, hétfőn 8 és 16 óra között ivóvízvezeték felújítási munkálatok miatt az ivóvíz-szolgáltatás szünetel, valamint azt követően nyomásingadozás és vízzavarosság várható. Az érintett terület a Törökbálinti és a Tetőfedő utca. A társaság igény szerint tartálykocsival oldja meg a vízellátást. Az igényeket a 0623/500-000–ás központi telefonszámon lehet jelezni.

 

 

Veszélyekre figyelmeztet a rendőrség

Az év végi ünnepekkel kapcsolatos veszélyekre, elsősorban a zsebtolvajokra valamint a biztonságos közlekedésre figyelmeztet a rendőrség. Januárig kiemelt figyelmet fordítanak az üzletközpontok, kirakodóvásárok, piacok, benzinkutak, pályaudvarok és a pénzintézetek környékére – mondta el Kürti István, a Közlekedésrendészeti Osztály vezetője.

 

 

Suli Kézilabda Utánpótlás Program

Csütörtökön délután a Suli Kézilabda Utánpótlás Program keretein belül kézilabda tornát rendeztek az Érd Arénában, amelyen több, mint 100 gyermek vett részt. A programban szereplő 18 iskola közül ezúttal 9 fiú, és 9 lány csapat képviseltette magát.

 

 

Mikulás futás

Idén is megszervezik városunkban az úgynevezett „Mikulás futást”. A futás december 3-án, szerdán 18 órakor indul a város főteréről. A rendezvény részleteiről Muk András, a BSI érdi futónagykövete adott tájékoztatást.

 

 

Időjárás

Szombat reggel is folytatódik a szürke, borongós, párás, ködös idő. A keleti, északkeleti szél csak helyenként lehet élénk. A legalacsonyabb hőmérséklet -2 és +2 fok között alakul. Napközben a déli, délnyugati tájak kivételével sokfelé kell számítani esőre, északkeleten kezdetben ónos eső, fagyott eső is lehet. Az északkeleti szél főként az Alföldön élénkülhet meg. A csúcshőmérséklet 1 és 7°C között alakul.

 

 

Hasonló tartalmaink:
Címkék